Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! melyik fiúval jönnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! melyik fiúval jönnétek össze?

Figyelt kérdés

1: szinte minden nap bulizik, 100 fős "baráti" köre van, iszik és cigizik mert az "menő" és már a fél várossal lefeküdt

2: visszahúzódó, soha nem mozdul ki, egész nap gépezik, nincsenek barátai és még szűz

2022. dec. 22. 10:00
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

" Ha nagyon el akarja veszteni elmegy prostihoz és le van tudva."

fúj

2022. dec. 22. 18:04
 22/41 anonim ***** válasza:
76%
Ezek közül egyikkel sem.
2022. dec. 22. 18:57
 23/41 NTBS ***** válasza:
70%
Szomorú, hogy a 2-es esélyt sem kap. Pedig ő is meg tudna nyílni, ha lehetőséget kapnak.
2022. dec. 23. 10:49
 24/41 anonim ***** válasza:
95%
#23 Értem, amit írsz, de hogy kaphatna ő esélyt, ha én nem kapok arra, hogy találkozzak vele valahol?
2022. dec. 23. 11:27
 25/41 anonim ***** válasza:
96%
#23 egy kapcsolatban nem terapeuta akarok lenni, főleg nem az ismerkedési szakaszban. És messze nem csak az a baj vele, hogy nem nyitott
2022. dec. 23. 11:45
 26/41 anonim ***** válasza:
95%

Kérdezte valaki, hogy mi a baj a másodikkal, röviden én is leírom a saját tapasztalataimat: ismerkedtem ilyen emberrel is (sajnos).

Fejben valami nagyon nem okés az ilyen emberekkel.... az már önmagában beszédes, hogy nincs egyetlen barátja, aki időnként kimozdulna, szórakozna, na de hogy egyéb programokra sem nyitott, az már totálisan vágy- és kapcsolatölő, kiábrándító.

Otthon poshad a 4 fal között, ül a gép előtt, az anyja/ felesége/ barátnője meg mos, főz, takarít rá.

Az Isten mentsen minden nőt egy 2-es típusú pasitól... akkor már azért inkább az első lenne a befutó, mert Ő megkomolyodik egy idő után, míg a második sajnos alapból ilyen fásult természetű, sivár életű, unalmas fazon, akinek nincsenek igényei. Én személy szerint lehetetlennek tartom, hogy egy ilyen emberrel nőnemű hosszútávon jól érezze magát, de lehetnek persze kivételek.

2022. dec. 24. 12:24
 27/41 A kérdező kommentje:

" Ő megkomolyodik egy idő után, "

Vagy megdöglik 30 évesen tüdőrákban vagy alkoholmérgezésben

2022. dec. 24. 14:25
 28/41 anonim ***** válasza:
25%

"Vagy megdöglik 30 évesen tüdőrákban vagy alkoholmérgezésben"

Nagy hülyeséget beszélsz, minden fiatal kiéli magát valamilyen módon, és senki nem hal bele.

Mégcsak maga a dohányzás sem borítékol amúgy semmilyen daganatos megbetegedést, nemhogy tüdőrákot.

Már rég kihaltunk volna, ha ennyire cukorból lennénk.

2022. dec. 24. 16:08
 29/41 A kérdező kommentje:

" és senki nem hal bele."

Élete utolsó napjait bulizással töltötte a fiatal férfi, ami tragédiához vezetett. Hiába keltegették a barátai, már késő túl késő volt. - [link]

ezek szerint ő sem halt meg, csak eljátszotta?

2022. dec. 24. 17:01
 30/41 anonim ***** válasza:
70%
#29 az hogy egy ember belehalt az baromira nem statisztika. Amúgy meg az egészsegtelen otthon ülő életmód, magány és elhízás is egeszségetelen, úgyhogy akkor a második is hamar meghal.
2022. dec. 24. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!