Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! melyik fiúval jönnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! melyik fiúval jönnétek össze?

Figyelt kérdés

1: szinte minden nap bulizik, 100 fős "baráti" köre van, iszik és cigizik mert az "menő" és már a fél várossal lefeküdt

2: visszahúzódó, soha nem mozdul ki, egész nap gépezik, nincsenek barátai és még szűz

2022. dec. 22. 10:00
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
nem félnétek hogy az első nemibeteg? ki tudja milyen lányokkal feküdt le....
2022. dec. 22. 14:43
 12/41 anonim ***** válasza:
97%
Létezik óvszer is.
2022. dec. 22. 15:01
 13/41 A kérdező kommentje:

Tévhit, hogy az óvszer véd minden fertőzés ellen. Tény, hogy a legtöbb nemi betegség a vér útján terjed, tehát kis sérülések útján jut el a kórokozó egyik gazdából a másikba. Vannak azonban olyan kórok, melyekkel szemben az óvszer nem bizonyul 100 százalékosan hatékonynak.

[link]

2022. dec. 22. 15:16
 14/41 anonim ***** válasza:
81%
#11 elküldeném vizsgálatra, mielőtt lefeküdnék vele. Én is járok rendszeres szűrővizsgálatra, pedig nem fekszem le fűvel fával, de jobb a megelőzés. Amúgy meg nemi betegséget nem csak szexuális úton lehet elkapni. Sőt a második is lehet nemi beteg, mert vannak pl örökletes nemi betegségek.
2022. dec. 22. 15:31
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi hogy kommentelek, annak ellenére, hogy nem vagyok lány, de érdekelne a 2es melyik tulajdonsága, ami miatt taszítónak találjátok lányok?

Én elég visszahúzódó vagyok, nem feküdtem össze még senkivel, ellenben szeretek kimozdulni, a monotonitást utálom és nagyon kevés jó barátom van.

2022. dec. 22. 17:21
 16/41 anonim ***** válasza:
97%
#15 az hogy nem mozdul ki és egész nap a gép előtt ül és nincs egy barátja sem. Tehát konkrétan nincsenek hobbijai, nincsenek céljai, nem lehet vele programokat szervezni, nem érdekli semmi a gépezésen kívül és még társasága sincs.
2022. dec. 22. 17:39
 17/41 anonim ***** válasza:
97%

#15 azért nem szimpatikus, mert én nem ilyen vagyok és nem vonz semmi benne.

Nem szeretem, ha valaki zárkózott. Szeretem, ha a párom érzelmileg nyitott pláne velem. Az, hogy valaki introvertált és zárkózott nem ugyanaz. Én is introvertált vagyok, mégsem zárkózom el a világtól. Nyitott vagyok új embereket megismerni, kimozdulni, más véleményt megismerni. Egyszóval nem zárom be magam a kis világomba. Az introvertáltságom meg abban merül ki, hogy kevés embert szeretek a közelemben tudni, inkább a csendes helyeket szeretem vagy hogy én magam is csöndesebb vagyok. De ez nem egyenlő azzal, hogy kis buborék világban élek és mindentől ami új vagy ismeretlen félek.

Az, hogy sosem mozdul ki nem túl izgalmas. Igaz, én is híve vagyok az otthoni szórakozásnak. De az, hogy nem megy kirándulni, moziba, kiállításra, színházba vagy egyáltalán ki a világba nem túlélési céllal (érts: bolt, meló/suli) szintén nem vonz. Nekem igényem van az ilyenekre. Nem mondom, hogy mindig a párommal mennék, de örülnék ha ezt ketten éljük át. Mert ha mindig otthon punnyadunk és sose megyünk sehova mitől lenne izgalmas a kapcsolatunk? Hiszen új helyzetekben mégjobban megismered a másikat.

Ha nincsenek barátai az számomra egyenlő azzal, hogy vagy nem tud beilleszkedni a társadalomba vagy nem is akar. Mindkettő élből nagy red flag. Ha nem tud akkor ideje felkeresni egy pszichológust aki megtanítja kommunikálni. Ha nem akar akkor biztos olyan barom elveket vall, ami miatt taszító és nem egyezik a világképünk. Gondolok itt olyanokra, hogy a nőnek a konyhában a helye, a semminek nincs értelme mert meghalunk és társai.

Az, hogy szűz meg "nem rám tartozik". Ha nagyon el akarja veszteni elmegy prostihoz és le van tudva. Talán ez zavar(na) a legkevésbé.

2022. dec. 22. 17:45
 18/41 anonim ***** válasza:
96%
#16,17 köszönöm a válaszokat!
2022. dec. 22. 17:51
 19/41 anonim válasza:
100%
En max ezt a kettőt összegyúrva
2022. dec. 22. 18:00
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
#18 amiket még te írtál az nem vészes, azt még nem vészes. A szüzesség nem baj, ha nem vagy teljesen aszociális az már jó, a kevés közeli barát nem baj, mert legalább van életed. Ha pedig szeretsz kimozdulni az már jó. Viszont amit a kérdező írt az már nagyon szélsőség.
2022. dec. 22. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!