Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy baj van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy baj van velem, és gyorsan meg kellene próbálnom orvosolni a dolgot?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves lány vagyok, februárban leszek 18. Nagyon szeretek olvasni, fontos nekem a tanulás és hogy jó jegyeim legyenek. Vannak barátnőim és inni/bulizni is szoktam azért, bár átlagosan havonta max kb 2x. Nagyon szeretnék barátot, de eddig nem alakult úgy, hogy nem utasítottak vissza, de csak lesz majd barátom, nem? Sokszor viszont érzem a kortársaim reakcióiból, hogy én fura és más vagyok mint a normális kamaszok. Pl ha azt mondom, hogy este sokáig fent voltam, ezért fáradt vagyok, megkérdezik, hogy “uuu, ki a szerencsés?” Én meg szívem szerint bekamuznám, hogy olyan jót szeretkeztem egy baromi helyes sráccal, de csak olvastam vagy tanultam, és ezt persze el is mondom. Egyszer csak próbából elmondtam egy lánynak, hogy flörtölt velem egy srác akit ő is ismer, és közölte velem, hogy “veled aztán biztos nem flörtölt, szerintem állt mögötted valaki, vagy ilyenek, hagyjuk már”. Hallani szoktam ahogy a lányok arról beszélnek, hogy mit vegyenek fel a randijukra, meg én is szoktam segíteni a barátnőimnek, vagyis régen így volt, de már van barátjuk, akiről előszeretettel mesélnek is, és örülök, hogy boldogok. De annyira jó lenne, ha nekem is kéne olyanokon aggódnom, hogy mit vegyek fel randira, vagy vajon mit szeretne a barátom karácsonyra. De helyette beletemetkezem a könyveimbe. Régen olvastam romantikust, de már nem bírom, mert legalább olvasás közben jól szeretném magam érezni. Valami bajom van, igaz? Van valami tuti tippetek erre, hogy hogyan érhetném el egy srác érdeklődését? Bárkit kérdeztem mindenki olyasmit mondott, hogy “csak elhívott randizni, aztán alakultak a dolgok, nem olyan bonyolult”. De engem még senki nem hívott meg még egy suli büfés kávéra sem. 😂

2022. dec. 11. 02:37
 1/5 anonim ***** válasza:
64%

Nincs veled semmi baj, inkább pont, hogy Te vagy normális, hogy nem a "szex" körül forog a vilagod, hanem magadra koncentrálsz. Azért, mert a mai világban az trend, hogy minél több pasival legyél és minél több hülyeséget csinálj még nem az a normális.

Ui: Eljössz velem egy talira? :)

2022. dec. 11. 06:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
1-esnek igaza van. Nem kell azt szégyellni, ha te más vagy akkor, ha jó értelemben vagy más. Ha szeretsz tanulni, olvasni és emellett szeretsz járni bulizni, akkor te megtaláltad az arany középutat 😉 Barátod meg majd lesz, amiatt ne aggódj. Ismerkedj emberekkel, és hidd el lesz olyan, akinek idővel felkelted az érdeklődését.
2022. dec. 11. 08:18
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Nincs azzal semmi baj, hogy egyedül vagy, tök normális ebben a korban. De ha nagyon szeretnéd hogy legyen valakid akkor kezdeményezhetsz te is nyugodtan, nem feltétlen kell a fiúnak kezdenie mindent. Elég egy beszélgetést kezdeni is, aztán hátha veszik a lapot. A másik ötlet a társkereső, de ha kellemetlennek érzed akkor itt ez az anonim oldal, lehet már most is kaptál számtalan privátot.
2022. dec. 11. 08:24
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

nincs veled baj, most még beszólogatnak a barátnők neked, mert jól tanulsz, aztán amikor ők majd műkörmösök lesznek, te meg diplomával egy irodában szürcsölgeted a reggeli kávéd 3x annyi fizuért, akkor majd ők is átgondolják az életüket ;)

esetleg külsőn változtathatsz, egy új frizura, és/vagy egy menő ruha, nem tudom, hogy szoktál amúgy öltözködni, és persze egy magabiztos kisugárzás, és azonnal tudsz majd válogatni a pasik között ;)

2022. dec. 11. 08:30
 5/5 anonim ***** válasza:
46%
Érdekes, én nem ismerek olyan lányt akinek ne udvarolt volna legalább 4-5 srác, ez a legalja még "csúnyáknál" is (persze csak a társadalom megítélése szerint irtam le, attól még mindenkinek más a preferenciája). Az átlagos lányoknak 10-20 an, míg nagyon "szépeknek" folyamatosan, hétről hétre több tíz "kérőjük van". Szóval lányként, ha szeretnél párkapcsolatot vagy testi kapcsolatot akkor akármikor lehetne, szerintem te inkább valami hercegre vársz és akit meg érdekelsz azt elhajtod. Persze ez a te döntésed és nem kell igent mondanod olyanra aki nem jön be, de akkor ne aggódj ezen és akkor ne irogass ilyen kérdéseket, mert annyian meg annyian sírnak emiatt, de az meg nem zavarja őket, hogy 5-10 srácot lazán elküldenek meg "túl alacsony" "nem elég izmos" "nem elég jóképű" "nincs elég fizetése" "nem elég vagány" stb stb
2022. dec. 11. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!