Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok rajta kiigazodni,ki kit gondol?
Van egy srác akivel beszélgetek egy ideje és nem igazán tudom eldönteni, hogy mégis hányadán állunk..tudom,hogy erre csak tőle kaphatok választ, de addig is érdekelne külső szemmel ti mit gondoltok erről az egészről.
Annyit kell tudni, hogy mindennap ő ír nekem, keres engem és azt gondoltam, hogy ez jó jel, viszont volt egy beszélgetés amikor szóba jött a szerelem, de csak így felületesen érintettük a témát ahol elmondta, hogy ő hosszútávú kapcsolatot preferálja, nem pedig az egy éjszakás kalandokat..ez nekem nagyon szimpatikus hozzáállás mert én sem az a típus vagyok aki fűvel fával összefekszik..na és itt jön a lényeg, hogy azt éreztem rajta, hogy őt valaki nagyon megbánthatta és hogy jelenleg nem igazán nyitott a szerelemre, igazából itt nem is erőltettem ezt a témát mert elég rossz kedve lett, nem tudom mi történhetett az előző kapcsolataiban..ekkor én úgy voltam vele, hogy nem reménykedem valószínűleg csak barátként gondol rám..de ennek ellenére is ő volt az aki folyamatosan írt nekem és most a napokban érzem úgy, hogy lehet mégis nyitott lenne arra hogy jobban megismerjük egymást, teljesen elbizonytalanit.
Tervben van a találkozó, de még kicsit odébb lesz amikor össze tudjuk hozni, pedig ott biztos, hogy több minden kiderulne...
Velemenyek?
Szerintem is legyen találkozó.
Aztán elvalik.
Az a véleményem, hogy szegény mai fiatalok kutyául ki vannak téve az online kommunikációnak, ami azért rossz, mert beszűkíti a kommunikációt az írott szavakra: nem látod, hogy miközben azt mondja: szerelem, mit mond az arca, a mozdulatai. Szerintem ez nagyon nagy hátrány abban, hogy ki tudj igazodni rajta, hogy meg tud ismerni. Tehát minél többet találkozzatok élőben, minél kevesebbet chatben. Főleg így az elején, amíg meg kéne ismerjétek egymást, nagyon fontos lenne élőben látni a másikat, akár az illatát érezni, hanglejtéseit érzékelni... nem csak a bepötyögött steril szavakat!
De én már öreg vagyok. 50f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!