Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőket mennyire 'kell'...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülőket mennyire 'kell' beavatni a fiúügyekbe? Elmondjam, hogy találkoznék kettesben egy férfival?

Figyelt kérdés

12.-es vagyok, tavasszal leszek 18 éves (lány vagyok).

Egy férfivel jóban lettem kb 1 hónapja, közös barátok miatt (ez így fura leírva, nyilván nem egy a baráti körünk, de voltam egy vacsorán, ahol ugyanazokat az embereket ismertünk, be lettünk egymásnak is mutatva). Nem nagyon akartam híresztelni, hogy én ott ülök gimisként, úgy tudta, 20 vagyok és egyetemista, szóval ezért volt akkor 'bátrabb'. Másnap elmondtam neki, hogy hát én még egyetem közelében max nyílt napon voltam, akkor eléggé visszább vett... Viszont azóta is dumálgatunk, volt, hogy az óráim után együtt ebédeltünk, vagy most pl. hogy hideg van reggel, elvisz kocsival. De semmi olyan nem történt, nem is voltunk úgy soha, hogy csak kettesben, mert mindig emberek között találkozunk, vagyunk, kocsiban a pirosnál meg nem történik semmi nyilván.

Viszont ma elhívott vacsorázni, magához, jövő hétre. Ő főzne, meg minden. Tök szívesen mennék, mert nagyon (NAGYON) vonzónak találom, helyes, vicces, udvarias. Attól, amiért idősebb, tudok vele mindenféléről beszélgetni és nagyon értelmes, van véleménye mindenről, mindenhez hozzá tud szólni. De mint írtam, nem éppen korombeli. Nincs még 50, de a szüleimnél idősebb pár évvel. Gondolom, hogy nem ő lesz a férjem, de mióta ő így van, azóta nem nagyon érdeklődtem senki más iránt, meg tök sokszor gondolok rá.

Alibim lenne itthon, mert sokszor járok el, vagy alszok barátnőimnél, semmi gondot nem csinálna anyukám, ha írnék egy smst este, hogy filmezünk, beszélgetünk és majd délelőtt érkezem. Akkor, ha úgy tudja, hogy a barátnőimmel vagyok, pasi miatt még sosem maradtam így ki, nem is nagyon randiztam eddig, az az igazság. Szóval most elég patthelyzetben vagyok. Mit tanácsoltok?

2022. dec. 4. 17:47
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Szexualis szuksegletekre gondoltam, nem arra, hogy legyen kivel programokat szerveznem. Az is jo, persze, de arra ott vannak a baratnoim, csaladom is.

Apa az eletem resze, elegge "apa kicsi hercegnoje" tipus vagyok. Nem tudok olyan kerni, mondani neki, amit ne teljesitene azonnal. Szoval nem, nem hianyzik az apafigura az eletembol egyaltalan.

2022. dec. 5. 12:29
 22/29 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom, mire jó ez...

Hogy majd ki lehet tenni az instara a sugardaddys közös képet?

Pffff....

2022. dec. 5. 12:33
 23/29 A kérdező kommentje:
Pontosan ezert, igen!
2022. dec. 5. 12:48
 24/29 anonim ***** válasza:
60%

Súlyos önbizalomhiányod lehet akkor, fordulj pszichológushoz!

A minden kivánságodat leső apucikád nem vesz észre ilyen tüneteket????

Vagy csak pénzzel halmoz el?

2022. dec. 5. 13:04
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Ja, hogy eleve kuva vagy. Akkor mindegy. Óvszert vigyél.
2022. dec. 5. 15:48
 26/29 A kérdező kommentje:
Ironizáltam azzal a válasszal, de nem gond.
2022. dec. 5. 15:54
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a vonzáskörébe kerültél, azaz racionálisan nem tudunk neked érvelni, hiszen az érzéseid után mész.:/
2022. dec. 5. 20:12
 28/29 koloshortos ***** válasza:
0%
Faterod mikor lépett le tejért? látjátok ezért nem szabad mosogatógépet vásárolni mert ennyi baj velük.ddlg slut
2022. dec. 6. 19:58
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett végül kérdező?
2023. jún. 24. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!