Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vettétek észre azt hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vettétek észre azt hogy a komolytalan, értelen fiúk, lányok már randiznak, dugnak 16-17 évesen, a komoly, érett lányok fiúk meg együl vannak és közép suli vége felé, vagy utána találnak először párt?

Figyelt kérdés
2022. nov. 18. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

Én azt vettem észre, hogy magukat komoly, érettnek gondolók igazából csak ezzel próbálják magyarázni amiért senki nem akar dugni velük, pedig valójában csak unalmasak.

Dugni nem éretlen és komolytalan dolog. Én egyetemeken tanítok, két cégem van, és szeretek randizni, dugni. Fiatalon is szerettem. Nincs korreláció. A fiatalság pedig a szárnypróbálgatásról, élményekről, útkeresésről szól. Sokkal értékesebb valaki, aki élt, mint aki túl komolynak gondolta magát élni.

2022. nov. 18. 13:51
 2/10 anonim válasza:
26%
Már nem azért, de ha pl egy pali minden este mással van az elég undorito dolog! Akik nem érdemlik meg azoknak állandóan udvarolnak akik megérdemlik azok nem!Szóval ezt én is észrevettem! És szerintem 16évesen ne dugjon még senki! Elvileg 14éves kortól lehet már, de akkor azoknál az erotikus felvételeknél miért van ott a 18-as jelzés? Gusztustalan, hogy valaki 13 évesen drogozik 15 évesen meg terhes!
2022. nov. 18. 14:18
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, hogy milyen területen tanítasz egyetemen, de meglehetősen lesarkított következtetéseket vontál le határozott hangnemben, ebben a témában - a válszod alapján. Ugye, tisztában vagy vele, hogy sokkal komplexebb ez a kérdéskör, mint ahogy a kommentedből a Te rálatásodat sejtetni engedi?

A szexualis és érzelmi kalandkeresés (vagy azok hiánya) csak abban az esetben egészségesek, ha az ember pszichéje öntudatlan is a helyén kezeli, nem pedig a rejtett/felszíni frusztrációk kompenzálására szolgálnak. Így az általad említett "értékesség" fogalma átértékelődik, és sok tényező figyelembevételével határolható csak be.

Szubjektív vélemény alapján alakítottál ki általános következtetést, valójában csak ezen akadtam fenn.

2022. nov. 18. 14:23
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Most nem kezdem el felsorolni, hány olyan barátom van, aki jó tanuló, nem iszik, nem drogozik, nyaranta diákmunkákat végez, egyetemre megy tovább és az egész gimi alatt volt párja.

Azok a barátaim, osztálytársaim, akik érettségiig még nem jártak senkivel vagy félénkek és önbizalom hiányosak, vagy a nehezen elviselhető személyiségük az ok az egyedüllétre, nem pedig a "komolyságuk".

Nem értem, miért kell ilyen provokatív, általánosító, láthatóan minden tapasztalatot nélkülöző kérdést kiírni.

Kérdező, ha jól sejtem, te is a roppant komoly és érett rétegbe tartozol, és ezért teszed le a többieket. Azét ez elmond valamit.

Aki tényleg értelmes, annak mások magánélete nem csípi a szemét, főleg nem annyira, hogy még ide is kiírja.

2022. nov. 18. 15:25
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Nekem van olyan ismerősöm, aki érett, de korán kezdte és olyan is, aki éretlen, szűz. Sőt, az egyik barátom full éretlennek tűnik, pedig csak játsza az agyát... Egy szó mint száz, semmi alapja nincs annak, amit állítasz.
2022. nov. 18. 16:09
 6/10 NTBS ***** válasza:
80%
Igen, ez előfordul. Nyilván érzelmi intelligencia kérdése is.
2022. nov. 18. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is elég egyéni dolog ez, nem feltétlenül áll fenn a kérdésben írt összefüggés. Annyi igazság talán van benne, hogy mindig is létezett az a típus, akik komolyabban veszik a párkapcsolat kérdését, és nem dugnak színre-szóra bárkivel puszta szórakozásból. De ez nem életkori kérdés, legfeljebb a Kérdező nézőpontjából látszik annak. Ahogy egyébként az érme túloldalán lévő a kicsapongási hajlam sem korfüggő.

És oké, hogy akceleráció, de az emberek nem tavalyelőtt találták fel a dugást, és a tizenévesek egy része mindig is boldogan kettyintett, ha tehette. :)

2022. nov. 18. 16:36
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
Pontosan ugyanezt vettem észre én is. A barátnőmmel mindig erről beszélgetünk, és nem értjük. Nem tarjuk magunkat csúnyának, én őt kifejezetten szépnek tartom, még sincs senkik. Nálunk jóval komolytalanabb lányoknak meg már a másik, harmadik kapcsolatuk van.
2022. nov. 19. 18:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az az észrevételem, hogy aki okosabb az jól megválogatja a partnerét, függetlenül attól, hogy 15 vagy 20 éves, nem fekszik le az első jött-menttel, csak ha már együtt vannak egy ideje, a legjobb ha fél éve, illetve ha pl. nagyon fiatal még, 12-14 éves, akkor ha okos abba is belegondol, hogy mi van ha megbánja, elvégre egy kistini még dönthet elhamarkodottan a hormonjai miatt és emiatt gondolhatja magát fiatalnak hozzá és inkább vár vele még. Okos ember egyébként azt is tudja, hogy nem kell semmit sem elkapkodni, főképp nem kell a tömeg után menni. Szóval igen, lehet a kettő között összefüggés, de nem feltétlenül, szerintem 16 éves kortól nem fiatal az ember hozzá, persze ha úgy gondolja azzal sincs gond, de azalatt azért tényleg jól gondolja át az ember mit akar, miért akarja, kivel akarja, gondoljon bele a következményekre(Ami nem csak a terhesség) és úgy döntsön, mert nagyon nem mindegy, hogy teszem azt 13 évesen kerül váratlan helyzetbe, vagy 16 évesen, más a felfogása a 2 korosztálynak és máshogy is dolgoznak fel dolgokat.
2022. nov. 19. 23:41
 10/10 anonim válasza:
majd lesznek ketül
2022. dec. 12. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!