Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vettétek észre azt hogy a komolytalan, értelen fiúk, lányok már randiznak, dugnak 16-17 évesen, a komoly, érett lányok fiúk meg együl vannak és közép suli vége felé, vagy utána találnak először párt?
Én azt vettem észre, hogy magukat komoly, érettnek gondolók igazából csak ezzel próbálják magyarázni amiért senki nem akar dugni velük, pedig valójában csak unalmasak.
Dugni nem éretlen és komolytalan dolog. Én egyetemeken tanítok, két cégem van, és szeretek randizni, dugni. Fiatalon is szerettem. Nincs korreláció. A fiatalság pedig a szárnypróbálgatásról, élményekről, útkeresésről szól. Sokkal értékesebb valaki, aki élt, mint aki túl komolynak gondolta magát élni.
Nem tudom, hogy milyen területen tanítasz egyetemen, de meglehetősen lesarkított következtetéseket vontál le határozott hangnemben, ebben a témában - a válszod alapján. Ugye, tisztában vagy vele, hogy sokkal komplexebb ez a kérdéskör, mint ahogy a kommentedből a Te rálatásodat sejtetni engedi?
A szexualis és érzelmi kalandkeresés (vagy azok hiánya) csak abban az esetben egészségesek, ha az ember pszichéje öntudatlan is a helyén kezeli, nem pedig a rejtett/felszíni frusztrációk kompenzálására szolgálnak. Így az általad említett "értékesség" fogalma átértékelődik, és sok tényező figyelembevételével határolható csak be.
Szubjektív vélemény alapján alakítottál ki általános következtetést, valójában csak ezen akadtam fenn.
Most nem kezdem el felsorolni, hány olyan barátom van, aki jó tanuló, nem iszik, nem drogozik, nyaranta diákmunkákat végez, egyetemre megy tovább és az egész gimi alatt volt párja.
Azok a barátaim, osztálytársaim, akik érettségiig még nem jártak senkivel vagy félénkek és önbizalom hiányosak, vagy a nehezen elviselhető személyiségük az ok az egyedüllétre, nem pedig a "komolyságuk".
Nem értem, miért kell ilyen provokatív, általánosító, láthatóan minden tapasztalatot nélkülöző kérdést kiírni.
Kérdező, ha jól sejtem, te is a roppant komoly és érett rétegbe tartozol, és ezért teszed le a többieket. Azét ez elmond valamit.
Aki tényleg értelmes, annak mások magánélete nem csípi a szemét, főleg nem annyira, hogy még ide is kiírja.
Szerintem is elég egyéni dolog ez, nem feltétlenül áll fenn a kérdésben írt összefüggés. Annyi igazság talán van benne, hogy mindig is létezett az a típus, akik komolyabban veszik a párkapcsolat kérdését, és nem dugnak színre-szóra bárkivel puszta szórakozásból. De ez nem életkori kérdés, legfeljebb a Kérdező nézőpontjából látszik annak. Ahogy egyébként az érme túloldalán lévő a kicsapongási hajlam sem korfüggő.
És oké, hogy akceleráció, de az emberek nem tavalyelőtt találták fel a dugást, és a tizenévesek egy része mindig is boldogan kettyintett, ha tehette. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!