Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny érzés live miatt?
Figyelt kérdés
A barátnőm szokott liveolni és másokkal van közben, és nekem rossz érzés olyan kicsit mintha megcsalna
Nem tudom miért rossz érzés ez nekem hogy másokkal van, talán elmúlna ez az érzés ha én is elkezdenék új barátokat szerezni? Vagy mit csináljak?
2022. nov. 18. 08:01
1/5 anonim válasza:
Ha a barátnődet a live közben fogdosnák, akkor megértenélek, de a jelek szerint nem ez történik. Nekem is van kapcsolatom, nagyon szeretem őt, de a barátaimmal is elmegyek szórakozni, mert ők is fontosak. A barátnődnek ez is kell, azok az emberek is az élete részei, szóval fogadd el, hogy velük is akar lenni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm értem, de ők random emberek akik megnyissák a liveot
2022. nov. 18. 08:33
3/5 anonim válasza:
Én megértelek. Engem is zavar. A sok kiéhezett hím.
4/5 anonim válasza:
Mire vagy féltékeny pontosan? Mert volt olyan ismerősöm, aki már azért rosszul érezte magát, ha a párja elment edzeni. Mert hogy "nélküle is van élete".
5/5 anonim válasza:
#2 tehát konkrétan csak beszélget velük? Abban konkrétan semmi nincs. Szerinted mondjuk a suliban nem fognak hozzászolni random emberek? Esetleg a munkahelyén nem kell majd soha új emberekkel beszélnie? Ne legyél már nevetséges. Ha semmi intimet nem csinálnak abban semmi nincs, ne telepdj rá, mert csak korlátozod ezzel. Nyilván ezelőtt is live-olt, ha ez zavar akkor minek jöttél össze vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!