Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy menjek oda az iskolában...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy menjek oda az iskolában egy fiúhoz aki tetszik?

Figyelt kérdés
Egy évvel fölöttem jár, mindig látom a folyosón de nem tudom mit kéne mondanom neki... A szemkontaktus mindig megvan és instán is engedte hogy bekövessem
2022. nov. 15. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha követed és gyáva vagy odamenni személyes, miért nem írsz rá?

Nem értem az ilyet. Magától nem fog megoldódni semmi és helyetted sem tudunk lépni. Akkor?

2022. nov. 15. 20:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Mert nem tudom hogy írjak rá
2022. nov. 15. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
"Szia! Kati vagyok a 9/B-ből(ha esetleg annyira nem beszéltek hogy fingja nincs ki lehetsz). Szoktalak látni a folyosón, de gondoltam nem zavarlak, inkább csak rádírok. Hogy vagy?"
2022. nov. 15. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz tőle valamit: nem láttad a tesi/biológia tanárt? Nem tudod lehet kapni ropit/mignon-t a büfében? Így akkor észrevesz, ha amúgy nem, és akár még kaphat is az alkalmon és visszakérdez, szóba elegyedtek. Vagy azt is megteheted, hogy amikor válaszol nem lépsz le, hanem ott maradsz, mintegy várva, hogy hátha elkezd veled beszélgetni.
2022. nov. 15. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
"Szia, nem tudsz javasolni valami jó zenét? Kicsit már unom, amiket eddig hallgattam."
2022. nov. 15. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:

"Szia! Akarok majd venni egy új bringát/telefont/tollasütőt, te milyet vennél a helyemben?"

"Szia! Hol vetted ezt a pulcsit? Szerintem jól áll neked!"

2022. nov. 17. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!