Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez?
Kezdjük az elején. Középsulis vagyok és összevontak 2 osztályt egyből online oktatás után. Tehát az évfolyamtársaim osztálytársaim lettek. Volt egy lány aki nekem nagyon tetszett ebből az "új" osztályból úgymond. Mivel csendesek vagyunk mindketten ezért nem volt már az elején beszélgetés meg semmi. Év vége fele tavasszal kezdtünk el pár szót váltani. Kezdtem is örülni mert egy csendes lányról van szó és legalább láttam változást nála. Mikor például az osztály nagy része elment versenyre és pár ember maradt ott akkor örült nekem hogy bementem aznap suliba meg hasonlók. Haját, ruháját is mutatta már egyszer, nyilván dicséretet várva, de szerintem nem azért mert bejöttem neki, csak simán új haja lett gondolom.
Most meg úgy veszem észre mintha még ennyire se lennék nála szimpatikus. Beszélek hozzá, vagy mond valamit és senki nem figyel rá épp és én kérdezek valamit akkor nem igazán akar válaszolni, köszön ha köszönek neki, akkor beszélgetünk pár szót igazából amikor valakit kibeszél, de akkor sem kettesben hanem mindig van valaki más is. Nem tudom mi az oka mert mással többet beszélget, pedig nyitottabb vagyok felé mint a többi lány felé. Nem kell nagy dolgokra gondolni mert mondom csendesek vagyunk, de észrevehető dolgok, főleg egy lánynak és gondolom ha érdekelné akkor viszonozná.
Nem egyből kapcsolatot szeretnék meg minden, csak megismerni. Mikor először láttam már akkor szimpatikus volt. Észrevehetően előre is engedtem. Remélem érthető a kérdés, de bátran kérdezzetek.:)
"Észrevehetően előre is engedtem."
:))))) Ez alap. Soha semmit se várj érte viszonzásul, legfeljebb egy köszönömöt.
"Nem egyből kapcsolatot szeretnék meg minden, csak megismerni."
És mi van, ha ő viszont nem akar megismerni téged?... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!