Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
mit tegyek?sziasztok, nem gondoltam volna hogy ide jutok segitséghez..de muszáj leszek. könnyek között irom ezt szóval ha van valami félreirás akkor bocsi. na szóval van egy lány akivel már lassan 4 hete beszélgetek, itt lakik az utcánkban pár házra. 10 éve itt laknak és azóta csak köszönésnél nem volt több. szinte mindennap napi 24 órában irogattunk és egyfojtába célozgattunk egymás szeretetére, hogy mennyire jo lenne egyutt. aztán talizgattunk is meg minden és nagyon megtetszettünk egymásnak és egymásba estünk szinte. tényleg megvolt minden kémia is meg minden percben szinte irtunk. aztán egyik hétvégén elkezdődott egy olyan hogy keveset irt ergyik nap. kérdeztem is de arra fogta hogy tanul meg hogy ngayon sokat kell neki tanulni. utána mási nap még annál is kevesebbet irt és most vagyok az 5. napnál amikor már nem birtam. olyan lassanb telt el ez az 5 nap hogy évek teltek el a fejemben. na mindegy és ma rávettem magam hogy megkérdezem hogy őszintén mondja el. és megtörtént. azt mondta hogy ,,nem áll még készen egy kapcsolatra, nem velem van a baj, örul hogy megismert és kedves vagyok nagyon, de kibaszna velem ha összejönnénk mivel nem tudna annyit irni mivel sokat tanul es alig van szabadideje.,, és most vagyok ott hogy eldöntöttem. nem tudok túllépni rajta.. van egy érzésem hogy irni fog az elkövetkező hetekben. beszélni szeretnék vele de alig tudn irni az a baj..(16yo)

2022. nov. 9. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Mondd meg neki, hogy téged nem zavar, hogy kevesebbet írt és folytatódjon minden úgy, ahogy eddig volt. A reakciója elárul majd mindent.
2022. nov. 9. 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg ez csak egy kifogás ha nagyon akarna téged akkor úgyis megoldaná hogy legyen alkalom találkozni beszélgetni mégha nem is napi 24 órába(ami szerintem alapbol is hülyeség egész nap írogatni nem kell rátelepedni ennyire egymásra mert az csak ártalmas) sajna ilyen fiaton nem ritka ez hogy egyik percben imádnak valakit aztán meg hirtelen már mást akarnak, probálj meg vele csak simán barátkozni aztán ki tudja hátha belédszeret
2022. nov. 11. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!