Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Miért nem beszélitek meg?
Amit írtál azt gondolom hogy ő is össze jönne veled újra
Hát nem tudom ezt a szakítás utáni barátság nálam barátok extrával lett
Gondold át a dolgot!
Szereted, de ő nem tudta, és nem is akarta minden igényedet kielégíteni.
Ez akkora konfliktushoz vezetett, hogy szakítottál vele
Ez neki rossz volt, mert hiányoztál neki, vagy lehet, hogy nem is te, csak valami, amit általad megkapott, ezért bedobta a barátság szöveget, hogy azt a valamit megkapja, de neki ne kelljen többet nyújtania. (magyarán az ő igényei teljesüljenek, de téged kb. leszart)
Te visszamentél hozzá azzal a reménnyel, hogy mégis megkapod majd azt, amire te is vágysz, pedig a napnál is világosabb, hogy nem.
Esetleg akkor lenne esélye, ha nem mennél vissza, és a srác rájön, hogy nem tud meglenni nélküled, és egy kicsit jobban megerőlteti magát, és igyekszik rád is tekintettel lenni. (ami most egyáltalán nincs meg)
Ebben a helyzetben viszont te nem tudsz továbblépni, a srác meg éli világát.
Ebben a helyzetben én megmondanám neki, kerek perec, hogy nekem ez a barátságosdi nem megy, vagy szerelem úgy, hogy neked is jó legyen, vagyis többet van veled, stb. vagy szakítsatok rendesen, és mindenki járja a saját útját, esetleg ha ráébred, hogy mégis annyira maga alatt van, hogy nem tud nélküled meglenni, akkor gondolkozzon el azon, hogy mi a számára igazán fontos, és milyen "áldozatot" képes azért hozni. Mert igenis, mindennek megvan az ára, ráadásul csak azt becsüli igazán az ember, aminek van "ára" (nem feltétlenül pénz: lehet idő, figyelem, törődés, tett...). És még valami, a szeretetet nem szavakban kell kifejezni elsősorban, legalábbis az önmagában kevés, hanem tettekben, viselkedésben, hozzáállásban... is.
Nem tudom, hogy ő valóban szeretett-e téged, vagy csak saját magát, és élvezte a tőled kapott jót.
Talán néhány őszinte beszélgetés, vagy szembenézés a valósággal sokat tud segíteni.
De az önámítás, hogy ebből így ebben a formában majd az lesz, amit te akarsz. Ezzel magadnak okozol boldogtalanságot.
Szakítsd meg a barátságot is. Akik egy kapcsolat után azonnal barátok tudtak lenni vagy sosem voltak szerelmesek vagy még mindig azok. Jelen esetbe te még az vagy, ő meg soha nem volt az.
Ez kb olyan, hogy meghalt az aranyhalad, de ott hagyod az akváriumban nézegetni a hulláját.
Mondjuk, ez így elég szar. Lezárni egy kapcsolatot nem levélben kéne elsősorban, hanem személyesen. Levélben csak akkor, ha nagyon nem tudtok egymással beszélni.
Én a helyedben megkérném, hogy találkozzatok valamikor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!