Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ismerkedek egy fiúval már lassan 1 hónapja. Eddig semmi gond nem volt, erre egy olyan 4 napja 5-6 óránként ír vissza, rövid üzeneteket. Tiszteletben tartom, és tudom, hogy valakinek nem élet a telefonja, de volt időm őt kiismerni, és mindig látja az értesítéseket.. nagyon jóban lettem vele, találkozni is szerettünk volna a közeljövőben, viszont ezekkel az 5-6 órás, napi 3 üzenetváltással (jó esetben) amelynek tartalma semmi, nem megyünk semmire.. és úgy érzem, hogy már nem szeretne felőlem érdeklődni… csak nem akar megbántani.. pedig ez a legbántóbb, amikor sejtem, hogy nem szeretne, mégsem mondja el. Mit tegyek, írjam én neki le, hogy akkor ez így ne menjen tovább? Én őt nagyon szeretem, de ezt az egészet így toxicnak érzem.. fájni fog elengedni nagyon, mert megszerettem, csak a semmiből hirtelen beflegmult. Es tenyleg a semmiből.2022. okt. 28. 18:14
1/5 anonim válasza:
1 hónapja beszéltek, ez semmi. Hagyd a francba mert nyílván nem vesz komolyan, nem kell túl gondolni, lesz majd másik helyette.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2022. okt. 28. 18:30
3/5 anonim válasza:
azért ez a "szeretem" kicsit túlzónak hangzik nekem 1 hónap internetes beszélgetés, de semmi találka után... írd meg neki, hogy te nem szeretnél már semmit, vagy egyáltalán ne írj neki, valszeg ő sem fog neked írni, és lépj tovább, lesz majd, aki érdeklődik felőled és valóban meg akar ismerni
4/5 anonim válasza:
Miért nem próbálod megkérdezni, hogy mi van? Lehet, hogy baja van.
5/5 anonim válasza:
Csak azért mondom, mert én is jártam már így. Beállt a csend, és nem tudtam megszólalni. Nem azért, mert nem érdekelt a lány, sőt, hanem ő volt a csendes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!