Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kb 4 másodpercig szemeztünk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kb 4 másodpercig szemeztünk akkor tetszek neki?

Figyelt kérdés
Az iskolában megtetszett egy fiú, és éppen mikor mentünk ki a teremből össze futottunk a lépcsőnèl és szemeztünk kb 4 másodpercig. Nem tudom hogy most igazából ez mire utal hogy csak úgy rám nézett vagy neki is tetszek. Nyilván olyan helyzetben voltunk hogy nem bámulhattok ott egymást mert tumultus volt. Nyilván nekem kell ezt leszűrni a tekintetèből hogy mi a helyzet de ilyenkor az ember bekèpzel dolgokat ami nem is úgy van . (Ezért kérem a ti segitsègeteket) előre is köszönöm a válaszokat!
2022. okt. 27. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
4 másodperc az nem egy futó pillantás, ami másodperc töredékéig tart. Szerintem nem utasítana vissza, ha beszélgetést kezdeményeznél vele.
2022. okt. 27. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
A tetszés 5 másodperc szemezéstől kezdődik.
2022. okt. 27. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha tudod a nevét, próbáld megkeresni facen
2022. okt. 28. 00:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ennyiből nehéz megmondani. Az tuti, hogy egy próbát megér.
2022. okt. 28. 02:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az már biztos, hogy te is szimpi vagy számára. Ezek után azt javaslom, ha legközelebb találkoztok a folyosón (vagy bárhol), egy mosolygós sziával köszönj neki.
2022. okt. 28. 05:57
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha 3 vagy 5 mp lett volna, tudnék segíteni, de így...
2022. okt. 28. 08:14
 7/7 anonim ***** válasza:
38%
Honnan tudod, hogy szemezett? Lehet ő épp csak fülezett...
2022. okt. 28. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!