Pár másodpercig nem hall a másik fél. Mi lehet az oka?
Már nagyon bosszantó, hogy akár én hívok valakit, akár engem hívnak, nem hall a másik fél egy ideig. Ez 6-8-10 másodperc. Sokszor le is teszi a hívott, mert azt hiszi, hogy valaki szórakozik. Én tökéletesen hallom, de ő nem hall. 1,5 éves a telefon, és kb. fél éve csinálja ezt. Ha már hall, utána tökéletesen működik, és bármeddig lehet beszélni probléma nélkül.
Találkozott már valaki ilyen hibával? Xiaomi POCO X3 NFC.
Ennyi ember nem tévedhet.
És amíg nem a te pénzedet költöm, addig ne dumálj már bele, hogy milyen telefont veszek!
Ha nem tudsz segíteni, akkor húzz innen!
2# "Ennyi ember nem tévedhet."
218 ?
ennél több iPhone hívő van...
#4-#5
Lehet, hogy SIM kártyával van gond tényleg, mert a régi telefonomon még hálózat sincs. Nagyon régi kártya. Még kitörni se lehetett a mini SIM-ből a micro- és a nano SIM-et, én vágtam ki kb. 5-6 éve, hogy jó legyen a telefonomba.
Ne legyél már annyira sötét, hogy egy ilyen kérdés alatt is márkaháborút indítasz.
Már nem garis szerintem.
nincs rajta 1 év garancia?
"1,5 éves a telefon, és kb. fél éve csinálja ezt"
de lehet rajta 2 év is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!