Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mit csinálnátok? Várnátok a leendő párotokra vagy kimenéttek egyedül külföldre?
Vagy nézegesd ezt, hogy egy kicsit megszeresd a hazádat:
11-es: ez tenyleg nagyon szép, de ezekre azóta jutok el, amióta nem Magyarországon élek, és van rá anyagi lehetöségem, elég szabadságom, meg azóta találok szép kirándulócélokat ott. Amíg ott éltem, illetve ha most visszaköltöznék, akkor legfeljebb a neten tudnám megnézni ezeket, a valóságban nem lenne megoldható.
Emellett a legtöbb ember - feltehetöen a kérdezö is - nem feltétlen azért költözik nyugatra, mert "nem szereti a hazáját", hanem mert nem akar nyomorogni, megkeseredett emberek közt élni le az életét, igen alacsony szociális és egéb szinten, pl. rossz egészségügyi ellátás, vállahtatalan minöségü élelmiszerek, átverések, csalások, stb.
#14 Hagyd már ezeket a magyarországi szép helyek linkelgetését, nem azt írta a kérdező, hogy nem tetszik neki Mo, hanem azt hogy nem tud megélni...
#kérdező: informatikusként komolyabb nemzetközi multinál diplomával tudsz érvényesülni, külföldön pedig pályakezdőket akinek nincs 2-3 éves tapasztalata valami nevesebb cégnél élből nem alkalmaznak szívesen. Inkább burkolónak menj, viszont ha abból jó vagy itthon vállalkozóként jobban fogsz keresni, mint német vagy osztrák területen ha nyelvtudás nélkül beállsz valami munkaközvetítőn keresztül egy brigádba, azok lehúzzák a hasznot rendesen :)
Én a helyedben német felsőfokra hajtanék + burkoló szakmára, IT az nagyobb falat, hogy olyan szintre juss, hogy milliókat keress (angol felsőfok + min 3 év egyetem + min 4-5 év szakmai tapasztalat mire "álomfizud" lehet benne és külföldön is komolyan vesznek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!