Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben az esetben mit csinálnát...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben mit csinálnátok? Várnátok a leendő párotokra vagy kimenéttek egyedül külföldre?

Figyelt kérdés
Egy 18 éves érettségi előtt álló fiú vagyok. Eléggé elhatározott terveim vannak, hogy minimum az életem egy kis részét külföldön akarok tölteni. Kb 14 éves koromban elhatároztam, hogy nem szeretnék ennyi pénzért szenvedni itthon (láttam a szüleimet, hogy nehezen boldogulnak, idősebb testvéremet) Én ott elkezdtem németet tanulni önszorgalomból (iskolában pedig angolt). Szeretnék valahogyan mindkettő nyelvből nyelvvizsgát. Már egy ideje nincs párom + nem is nagyon találok megfelelőt. A korosztályombeli lányok mind nagyon gyerekesek és bárkinek felhoztam eddig ezt a témát. Nem nagyon tudtak vele mit kezdeni és el nem tudták volna képzelni az életüket külföldön. Teljesen más felfogással gondolkodnak mint én. Egyedül eléggé parázok kimenni + nagyon rosszul bírom a magányt. Persze ez még nem most lesz előttem áll még az érettségi + minimum 1 év, hogy itthon is legyen munkatapasztalatom illetve addigra meglennének a nyelvvizsgák. Mit tennétek?

2022. okt. 22. 11:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

Vagy nézegesd ezt, hogy egy kicsit megszeresd a hazádat:

[link]

2022. okt. 23. 17:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Szeretnék tisztességes pénzt keresni. Abban nőttem fel, hogy a szüleimmel hónapra hónapra éltünk folyamatos spórolással. Külföldön még az élelmiszer is olcsóbb mint itthon.
2022. okt. 23. 18:21
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

11-es: ez tenyleg nagyon szép, de ezekre azóta jutok el, amióta nem Magyarországon élek, és van rá anyagi lehetöségem, elég szabadságom, meg azóta találok szép kirándulócélokat ott. Amíg ott éltem, illetve ha most visszaköltöznék, akkor legfeljebb a neten tudnám megnézni ezeket, a valóságban nem lenne megoldható.

Emellett a legtöbb ember - feltehetöen a kérdezö is - nem feltétlen azért költözik nyugatra, mert "nem szereti a hazáját", hanem mert nem akar nyomorogni, megkeseredett emberek közt élni le az életét, igen alacsony szociális és egéb szinten, pl. rossz egészségügyi ellátás, vállahtatalan minöségü élelmiszerek, átverések, csalások, stb.

2022. okt. 23. 20:12
 14/16 NTBS ***** válasza:
75%
Menjél, majd hazajössz, ha úgy gondolod.
2022. okt. 23. 21:11
 15/16 anonim ***** válasza:
2022. okt. 24. 15:06
 16/16 anonim ***** válasza:
33%

#14 Hagyd már ezeket a magyarországi szép helyek linkelgetését, nem azt írta a kérdező, hogy nem tetszik neki Mo, hanem azt hogy nem tud megélni...

#kérdező: informatikusként komolyabb nemzetközi multinál diplomával tudsz érvényesülni, külföldön pedig pályakezdőket akinek nincs 2-3 éves tapasztalata valami nevesebb cégnél élből nem alkalmaznak szívesen. Inkább burkolónak menj, viszont ha abból jó vagy itthon vállalkozóként jobban fogsz keresni, mint német vagy osztrák területen ha nyelvtudás nélkül beállsz valami munkaközvetítőn keresztül egy brigádba, azok lehúzzák a hasznot rendesen :)

Én a helyedben német felsőfokra hajtanék + burkoló szakmára, IT az nagyobb falat, hogy olyan szintre juss, hogy milliókat keress (angol felsőfok + min 3 év egyetem + min 4-5 év szakmai tapasztalat mire "álomfizud" lehet benne és külföldön is komolyan vesznek)

2022. okt. 24. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!