Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszek neki de nem akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek neki de nem akar komolyabb kapcsolatot velem?

Figyelt kérdés
Szóval 18 éves lány vagyok és egy 17 éves (lassan 18) fiúval alakultak dolgok,már többször meg is csókolt, de azt mondta,hogy nem akar komolyabb kapcsolatot mivel ő kollégista de viszont én is bejárós vagyok,és csak hétvégén tudnánk találkozni. Szóval ebből semmi nem is lehetne? Nektek mi a véleményetek erről?

2022. okt. 15. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:
33%
Az hogy ne tini kisfiukkal akarj ertelmes dolgot tervezni.
2022. okt. 15. 23:35
 2/3 anonim ***** válasza:
31%
Én fél éve vagyok távkapcsolatban a barátnőmmel és eddig még nem volt komolyabb gond belőle, szóval meg lehetne oldani, ha akarnátok.
2022. okt. 16. 08:18
 3/3 anonim ***** válasza:
79%

"Szóval 18 éves lány vagyok és egy 17 éves (lassan 18) fiúval alakultak dolgok,már többször meg is csókolt, de azt mondta,hogy nem akar komolyabb kapcsolatot..."

Elmondta őszintén, hogy maximum csak szexre kellenél, mit nem értesz? :D

2022. okt. 16. 11:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!