Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok fiúk egyaránt, mi a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok fiúk egyaránt, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Szóval random feljött bennem hogy vannak olyan típusú lányok, (fiúk is, de én fiú vagyok ezért mert specifikusan lányokra térek ki) akiknek ez a flegma hozzá állása van a dolgokhoz, hogy úgy tesznek mintha nem érdekelné őket amit csinálsz, és nem lehet őket lenyűgözni, sosem látod őket mosolyogni. Na most valamiért engem vonz az ötlet hogy ha egyszer egy ilyen lánnyal találkoznék akkor bármennyire lenne utálatos, meg szeretnék próbálni közel kerülni hozzá és megismerni, mert kíváncsi vagyok hogy emögött a álarc mögött milyen személyiség lapul. Valahogy tetszik hogy elérhetetlennek tűnik de közben nem akarnám feladni, mert reménykednék benne hogy idővel meglágyul felém és egy remek, hű társsá válna. Lehet nagyon álmodozóan hangzott, engem az érdekel hogy van-e más is akiben ilyen érzések ötletek kavarognak néha.

2022. okt. 11. 00:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Nekem személy szerint jobban bejönnek az olyan lányok, akiket egyszerű megnevettetni, aranyosak, kedvesek, nem tűnnek elérhetetlennek. Magyarán nekem az ilyen egyszerűbb lányok jönnek be. De persze kinek mi. Ez egyénfüggő. Mindenkinek más.
2022. okt. 11. 05:53
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Az ilyen lányoknál én úgy szoktam megtörni a jeget, hogy én is flegma vagxok velük, pont nem érdekelnek. Vagyis ezt mutatom. Eddig mindig bejött, talán azért mert mindenki olyan kedves velük, aztán jön valaki aki nem, az a "különleges". Onnantól meg, hogy érdekled őket sétagalopp, ugyan olyan nővé válnak mint az összes többi, nem lesz több flegmázás.
2022. okt. 11. 06:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy próbát megér. Tegyed. Jól is elsülhet, de semleges is maradhat.

Ilyen a párkeresés.

2022. okt. 11. 09:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, nekem lányként ha egy srác így viselkedne biztos az agyamra menne. Sokkal szimpatikusabb ha nyílt, kedves, beszédes.
2022. okt. 11. 09:36
 5/12 A kérdező kommentje:
4-es teljességgel megértem a választ és egyet értek veled, viszont az is feljön ilyenkor bennem hogy ha valakit nehéz megszerezni, akkor viszont szoros kapcsolat lesz ha sikerül. De megint csak mondom, ez a kérdés csak teória volt számomra, jelenleg nincs ilyen személy a közelemben. Mindenesetre köszönöm válaszotokat!
2022. okt. 11. 09:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

#4 vagyok :)

Van ebben valami, viszont az, ha valakit nehéz megszerezni nem feltétlen egyenlő azzal, hogy valaki flegma, nem könnyű megszerezni, úgymond kihívást jelent. Én például nagyon mosolygós, kedves, mindenkivel aranyos vagyok, ennek ellenére nehéz megszerezni és tenni kell a figyelmemért, nem azért mert flegma lennék, szimplán nem vagyok vevő általában a komolytalan dolgokra. Szóval ez a kettő nem feltétlen függ össze szerintem :)

2022. okt. 11. 10:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kettes, én pontosan ilyen lánny vagyok, mint amilyent a kérdező leírt, és ha egy fiú flegma velem, hát egészségére váljon, nekem édesmindegy, attól, hogy ő is felgmáskodik még nem lesz vonzóbb sem kívánatosabb mint a többi társa.

Mellesleg nem minden lány azért flegma, mert játsza az elérhetetlent.

2022. okt. 11. 11:15
 8/12 A kérdező kommentje:

7-es

Természetesen értem, csak az jött fel bennem, de nem vagyok mindenható.

Viszont leírtak szerint te úgy viselkedsz. Mi az oka?

2022. okt. 11. 11:43
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Hetes, nem is mondtam hogy minden flegma lány ilyen, csak leírtam a tapasztalataimat. Nem kell mellre szívni 😄
2022. okt. 11. 12:56
 10/12 NTBS ***** válasza:
50%
Érdekes gondolat, én mondjuk jégkirálynőknél sose próbálkoznék.
2022. okt. 11. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!