Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha azért nem volt még barátnőm 20 évesen mert nem érdekel a csajozás?
Ha nem akarsz - ne válaszolj, de megkérdezem:
A szexualitásod rendben van?
Van éjszakai magömlésed?
Önkielégítesz örömszerzés céljából?
Esetleg nem kellene ezt a nőkkel szembeni közömbösséged gyógykezeltetni?
Nagyon kérlek, hogy ezt ne vedd csúfolkodásnak, megalázási szándéknak, hanem jóakaratú hozzáállásomnak, (kéretlen) segítségemnek.
Előre köszönöm, ha így fogod föl.
Mit értesz azalatt hogy rendben van-e? mert kb 100-ból 1 nőt találok vonzónak, arra te lehet azt mondanád hogy nem
"Van éjszakai magömlésed?"
Nincs
"Önkielégítesz örömszerzés céljából?"
kb havonta egyszer igen
"Esetleg nem kellene ezt a nőkkel szembeni közömbösséged gyógykezeltetni?"
Miért kéne? Ennyi erővel azt is gyógykezeltetni kellene ha valaki nem szereti a tökfőzeléket
Arra céloztam, hogy tini korodban úgy éreztél a lányok felé, mint a barátaid? Nincs valami miatt gondod (ilyen szokott lenni a fitymaszűkület, fitymaletapadás, kicsinek vélt szeméremtest)?
- Sosem volt éjszakai magömlésed (tini korod elején gyakoribb)?
- Havonta egyszeri maszturbálást kevesellem, de nem biztos, hogy jól látom, de némelyik férfi (és nő) naponta, de hetenként 2-3-szor igényli a szexuális együttlétet. Kivételek is akadnak bőven, de ennek már oka van (harmadik személlyel szexel, prosztatabetegség, stressz stb.).
Ehhez semmim köze a tökfőzeléknek és hasonló szeretem-nem szeretem élteleknek. Tévesen látod, ha így látod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!