Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Van egy fiu aki nagyon bejon. Az egyik oran nem tudtam valamit leirni szoval hatra fordultam es megkerdeztem a baratjatol hogy leirta e, de o nemmel valaszolt, szoval atneztem ra, de o nem mondott semmit, csak 4-5 masodpercig szemeztunk, es kozben nagyon mosolygott, majd en neztem el, es elmentem. Orakon osszeszokott futni a szemunk, de rogton elnezek. Ezen valtoztassak barmit is? Illetve szerintetek az elso story mit jelent? Van eselyem?
2022. okt. 4. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:
21%
Osztálytárssal nem jövünk össze.
2022. okt. 4. 20:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerencsere nem osztalytarsam
2022. okt. 4. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát a szemezes általában azt jelenti hogy bejossz neki, próbáld meg te is, gondolom szégyenlős vagy, én is az lennék ha tetszene valaki de a szemezéssel adhatsz neki jeleket hogy tetszik ő is neked, aztán ha beszélgettek, legyél kedves a többi meg elvalik...
2022. okt. 6. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!