Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz az exem és az ő rokonjai folyamatosan?
Figyelt kérdés
Tini koromba 4 évig együtt voltam egy sráccal, aki végül szakított velem de az is kiderült hogy megcsalt. Nagyon megviselt akkor a dolog, mára már házas vagyok és az első gyermekünket várjuk a párommal de ezek mai napig engem lesegetnek pedig nem ismerőseim illetve nem is követjük egymást. Alapból az egész családja utált a kapcsolatunk alatt. Én nem foglakozok velük, de már nekem kellemetlen ez hogy akármit kirakok napomba ők látják, persze le lehetne őket tiltani de az is gyerekes.. ezek ennyire nem normálisak? vagy másnak is van ilyen exe?2022. szept. 28. 14:28
2/2 anonim válasza:
A letiltás alapvetően nem gyerekes dolog, pont az ilyen helyzetekre találták ki. Akkor lenne gyerekes, ha azért tiltanád őket, mert az exed ismerősei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!