Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezi meg a lány hogy: ,,volt - e már barátnőd" ? Miért kiváncsi rá? Gondolom nem csak egy szimpla kiváncsiság.
Én azért szoktam megkérdezni, mert az nagyon sokmindent elmond, hogy hogyan és mit beszélsz az exekről, főleg a legutóbbiról. Aztán könnyen lehet, hogy második randi már nincs is, mert olyanokat és úgy mondtál, amiket és ahogyan nem kellett volna.
24/L
Ha azt érzed, hogy manipulatív a kérdés, és nem akarsz rá válaszolni érdemben, válaszolj hasonló manipulációval, vagyis kérdezz vissza, például:
(1) ártatlan kérdés(ek):
- Miért érdekel?
- Miért lenne fontos ezt tudnod?
(2) kevésbé ártatlan kérdés(ek):
- És neked?
Vagy nem válaszol, és duzzog, vagy újra felteszi ugyanazt, és te újra ezt válaszold. Ha pedig annyit mond, hogy "Volt...", arra a válasz "Nekem is" vagy "Nekem még nem...". Viszont ha esetleg elkezdi felsorolni az ex-fiúit, hagyd őt, hadd beszélje ki magát, aztán csak ezt válaszold:
- Nem úgy értettem... hanem hogy NEKED volt-e már "BARÁTNŐD"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!