Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazán értem ezt a lányt, valaki segítene?
Nos, fiú vagyok, és 11. osztályos, van jó pár új lány osztálytársam, és az egyik megtetszett nekem.
Viszont egyszerűen nem tudok vele beszélgetni, mert bármikor amikor oda megyek hozzá, olyan nagyon furcsán jön ki a beszélgetés, szinte semmi értelme, bár csak nagyon minimálisat beszéltünk.
Másokkal jól elbeszélget, velem meg olyan mintha távolságtartó lenne, vagy olyan érdekes.
Ma is oda mentem hozzá, csak 1-2 szót váltani, de zavarba jött, és le is ejtette ami éppen a kezébe volt.
Tehát nem mosolygott mikor megszólítottam, olyan semleges volt, de eléggé zavarban volt szerintem, bár én sem mosolyogtam rá még sosem.
Amikor pedig beszélget valakivel, és én is a közelbe megyek, olyan furcsa lesz.
Nem igazán értem ezeket a reakciókat, valaki segítene? Hagyjam békén ezt a lányt, mert ennyire nem lennék neki szimpatikus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!