Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendeltem egy nagyon szép ebikeot Kínából , nem nagyon van olyan a környéken senkinek ( samebike-lo26 )
Piros fekete , szerintem színre és megjelenésre is szexi - de tényleg
És kik szoktak mindig rajta megnézni ???
Harmincas pasik 🤣
Volt olyanra példa , rakom le auchannàl , odajön hozzám a robogós pali , hogy milyen szép bicikli , ilyet nem látott stbstb
Inkább úgy fogalmaznék, hogy bejön, hogy sportol. De hogy ez kondi, futás, foci vagy bringa, az mindegy.
De ha ezzel akarsz csajozni, akkor felejtsd el.
#12 voltam , nem biztos hogy átjött mindenkinek, nem azért vettem hogy csajozzak.
Fontosabb hogy sportolsz , igényes vagy , adsz magadra
110 kilós erős alkatú mackós pasi vagyok, egész életemben tekertem a pedálokat. (Soha nem voltam sovány, ill 4 éves koromig, amikor kivették a manduláimat és utána kikerekedtem) Mindig könnyen ment az ismerkedés, jól kijövök a legtöbb emberrel. 14 éves koromtól szinte mindig volt barátnőm, párom, nejem.
Tehát, levonhatom a következtetést? Kedvelik a nők a kerékpározó pasikat! 🤔😏🙃🤪
Ha az igazit keresed, mindegy mivel próbálsz előrukkolni, a lényeget fogja látni benned. Mert az a lényeg.
Nem a csillagcsillagcsillagcsillag biciklid bakker! :D
Van amikor azzal teszel a legtöbbet, ha nem teszel semmit.
Úgy jó ahogy van, nincs bajod valójában csak az
elmédet próbálod kielégíteni a szemszögedből nézve,
értelmetlen dolgokkal néha. Mint sokan, köztük én is sokszor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!