Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok bejönnek a biciklis pasik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok bejönnek a biciklis pasik?

Figyelt kérdés

2022. szept. 19. 02:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
A tipikus "hosszútávbiciklis alkat" nem jön be (nekem is túl vékony), de maga a bringázás tetszik. Én is szeretek biciklizni, és ez egy jó jel, hogy nem egy lustulka (xD). Ez közös program alapja is lehet.
2022. szept. 19. 16:58
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

Rendeltem egy nagyon szép ebikeot Kínából , nem nagyon van olyan a környéken senkinek ( samebike-lo26 )

Piros fekete , szerintem színre és megjelenésre is szexi - de tényleg

És kik szoktak mindig rajta megnézni ???

Harmincas pasik 🤣

Volt olyanra példa , rakom le auchannàl , odajön hozzám a robogós pali , hogy milyen szép bicikli , ilyet nem látott stbstb

2022. szept. 20. 01:18
 13/19 anonim ***** válasza:
94%

Inkább úgy fogalmaznék, hogy bejön, hogy sportol. De hogy ez kondi, futás, foci vagy bringa, az mindegy.

De ha ezzel akarsz csajozni, akkor felejtsd el.

2022. szept. 20. 15:03
 14/19 anonim ***** válasza:
44%

#12 voltam , nem biztos hogy átjött mindenkinek, nem azért vettem hogy csajozzak.

Fontosabb hogy sportolsz , igényes vagy , adsz magadra

2022. szept. 20. 16:14
 15/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem

22L

2022. szept. 20. 16:26
 16/19 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek, főleg az országúti kerékpárosokra gondolok. Fantáziáltam is már róluk. Nő vagyok.
2022. szept. 24. 17:11
 17/19 anonim válasza:
60%

110 kilós erős alkatú mackós pasi vagyok, egész életemben tekertem a pedálokat. (Soha nem voltam sovány, ill 4 éves koromig, amikor kivették a manduláimat és utána kikerekedtem) Mindig könnyen ment az ismerkedés, jól kijövök a legtöbb emberrel. 14 éves koromtól szinte mindig volt barátnőm, párom, nejem.

Tehát, levonhatom a következtetést? Kedvelik a nők a kerékpározó pasikat! 🤔😏🙃🤪

2022. szept. 25. 16:24
 18/19 anonim ***** válasza:
44%
#17. Nem a bicót kedvelik , hanem aki hajtja , nem mindegy
2022. szept. 25. 17:55
 19/19 anonim válasza:
44%

Ha az igazit keresed, mindegy mivel próbálsz előrukkolni, a lényeget fogja látni benned. Mert az a lényeg.

Nem a csillagcsillagcsillagcsillag biciklid bakker! :D

Van amikor azzal teszel a legtöbbet, ha nem teszel semmit.

Úgy jó ahogy van, nincs bajod valójában csak az

elmédet próbálod kielégíteni a szemszögedből nézve,

értelmetlen dolgokkal néha. Mint sokan, köztük én is sokszor.

2022. okt. 11. 20:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!