Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Az ebben a kategóriában feltett kérdéseitek után mennyire fogadtátok meg a válaszokat, tanácsokat?
Figyelt kérdés
Ez egy kis kutatás szerű kérdés, mert kíváncsi lettem, hogy mennyire fogadják meg a kérdezők a válaszokat.
Szóval, ti mennyire fogadjátok meg a kérdésekre adott válaszokat?
2022. szept. 10. 12:19
A kérdező szavazást indított:
Általában megfogadom
Általában nem fogadom meg
Mindig megfogadom
Soha nem fogadom meg
Eddig csak kevésszer fogadtam meg
17 szavazat
1/3 anonim válasza:
Ugyan nem szoktam kérdést feltenni, de elég sok választ írok, amik magas százalékokat szoktak kapni. És nekem az a benyomásom, hogy nagyjából fele-fele arányban lehet ténylegesen hasznosan válaszolni, amikor a kérdező el is gondolkodik a válaszokon. Az ellenkező esetek általában a társkeresési problémákhoz köthetők, ahol rengetegen írnak ki úgy kérdést, hogy amint valaki azt javasolja, hogy változtassanak valamin, elkezdenek kifogásokat keresni, vagy sarat dobálni. Az olyan embereken sajnos nem lehet segíteni, hiszen nem hajlandóak dolgozni az eredményért
2/3 anonim válasza:
Én azért teszek fel kérdést, hogy lássam mások, hogy látják kívülről az én helyzetem. Át szoktam gondolni, amit írnak és ha úgy érzem, meg is fogadom.
3/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy minden kérdésre jön legalább 10 féle válasz.
Ami nem is lenne baj de a szomorú igazság az hogy ebben a korosztályban azt sem tudja az illető melyiket fogadja meg, vagy ha véletlen egyetért az összes válaszoló akkor is simán benne van hogy baromságra biztatják.
Engem van hogy lepontoznak mert túl nyers vagyok, de kicsit több tapasztalatom van az emberekkel kapcsolatban mint az átlagnak.
A tinik még szeretnek félig álomvilágban élni és néha bántja őket az igazság. (én is tini vagyok még btw nem boomerkedni akarok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!