Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi felnőtt ebben a kategóriában?
Szerintem alapvetően nem gond,ha egy-egy témához hozzászól egy felnőtt is, főleg ha segítő szándékkal.
Viszont amit én sem értek, hogy gyakran huszonévesek tesznek itt fel kérdéseket, mikor már rég a felnőtt párkapcsolatok kategóriában lenne a helyük.
#3 hát, ebben a korban vannak vicces helyzetek az nem kérdés 😂
#4 ez nem rossz, ha van egy normális felnőtt aki tanácsot ad
Szerintem se az a baj mikor egy felnőtt átjön ide, hogy tapasztalataival segítse a kissebbeket. Azért ők több mindent megéltek már, több tapasztalatuk van. Most ha egy rakás ember aki életében nem került közel a másik nemhez osztogatná egymás között a tanácsokat senki nem kerülne előrébb.
Én azt nem értem mikor ilyen 30+ os pasiktól is kapok privátot, hogy kedves lánynak tart és szeretne jobban megismerni.
Jó, mondjuk eléggé elfogult is vagyok a témával kapcsolatban, mert én a lányokst szeretem és nem szeretem a ha pasik írkálnak nekem. Lehet amiatt is, hogy fiú vagyok szóval találomra is írogatnak itt csajozás céljából, na az már zavaró.
#6 na akkor tudod milyen érzés! 😂
A másik meg az amikor oltogatni jönnek!
Szintén. Egyszerűen rosszul vagyok ha bele nézek. Évente 3 alkalommal ha rá kattintok, hogy javult-e valami, de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!