Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Mit csináljak ha ok nélkül eltiltotta a fiát tőlem a jövendőbeli anyósom? Nem opció ,hogy elhagyom a szerelmemet mert ő úgy érintett meg minden téren ahogy más nem. Mindennél jobban szeretem.
Nagyon szeretem a fiát, de az a nő hülyeségeket terjeszt rólam a fiának.
Azt mondja az a baja velem, hogy nekem a szüleim parancsolnak, de ő mit csinál a fiával? Nagyon beszabályozza, eladta a fia telefonját hogy ne tudjon velem beszélni, elérte hogy a munka helyéről kirugják a barátomat.
Szörnyű az a nő. Miatta a barátom is tiszta depressziós. Erre az anyós csak teletömi mindenféle nyugtatókkal, és úgy fejezi ki magát hogy az én bűnöm hogy gyógyszereznie kell a fiát.
Barátom is azt mondta ne beszéljek többet az anyjával. Néha este titokban beszélünk...de most ezek az késő esti beszélgetések is félek hogy elmaradnak mert az anyja gonosz kitudja mit csinál a barátommal.
Lehet igaz, ha ez nem, akkor másnak igen.
Nem az anyósoddal akarsz élni. Azt tesz, mit akar. Ha a kedvesed megoldja, hogy találkozzatok, akkor van miről beszélni, ha nem, akkor te jártál jól, mert viszonylag gyorsan kiderült, hogy nem melléd való.
Ha a szüleitek ilyen bolondok, akkor mi lesz majd a gyermekeitekkel, akik főként az ő génjeikből fog állni...
Válassz szaporodásra alkalmasabb egyedet. Olyan, hogy igaz szerelem nincsen. Igazivá meg kb bárki válhat, ha megvannak az alapvetői kémiai és fizikai vonzalmak. Szimpatikus illatok, tetsző küllem stb.. Ilyen emberből sokat találsz. Ezek közül kiválasztod, akivel sok közös téma van és kész az "igaz szerelem". Nem hiszem, hogy a barátod ilyen lenne.
Vizsgáld meg objektíven a dolgot. Így leírásból ő egy lúzer. Nem hinném, hogy egy ilyen emberrel szeretnél lenni.
XY F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!