Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tanácsolnátok ebben a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy lány osztálytársam, akit szinte csak én tartok szépnek, de én nagyon is. Szóval a lány nagyon bejön, külsőre és belsőre is. Tegnap este nyárzáró házibuli volt nálam. A többség hajnal 1kor elment, viszont a lány azt mondta ilyen részegen, ő nem megy haza, itt alszik. Megjegyzem én sem voltam valami józan :D Szóval feljött a szobába, leterítettem neki egy matracot, erre ő befeküdt az ágyamba. Én meg mondom, jó a saját ágyamból nem engedek, akkor alszunk együtt. Aztán elkezdtünk lelkizni, és a végén szexeltünk. Most reggel pedig hazament, és kicsit furának éreztem a szituációt.

18F

2022. aug. 31. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg tőle hogy egyáltalán emlékszik e rá hogy mi történt. De amúgy talán az a legjobb ha természetesen viselkedsz ahogy eddig
2022. aug. 31. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljetek róla
2022. aug. 31. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
KAMU story
2022. aug. 31. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
szerintem is kamu múlt héten is volt egy ilyen!!!!!!!
2022. aug. 31. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljétek meg, hogy akarjátok-e ezt folytatni, vagy egyszeri alkalom volt. Mindennek a kommunikáció az alapja.:)
2022. aug. 31. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Álmodtad.
2022. szept. 1. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!