Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket zavarna ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavarna ha egy fiúnak ilyen jellegű esztétikai hiba lenne a fogán?

Figyelt kérdés

[link]

Az a helyzet, hogy szégyellem a fogam. Nem mondanám sárgának, hisz ápolom rendesen ennek ellenére a rikító fehérség miatt sárgábbnak hat szerintem. Ez nem fogkő, hanem zománchiba és csak töltőanyaggal lehet eltüntetni

2022. aug. 31. 06:50
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Akkor tüntettesd el.
2022. aug. 31. 06:51
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Ne vicsoríts a lányra.
2022. aug. 31. 08:02
 3/7 anonim válasza:
100%
Jaj, dehogy. Hagyjuk már ezeket a tökéletes embereket. Mindenkinek van egy pici “hibája”. A csajszinak is lesz, hidd el. A fogad ápolt és egészséges, ennyi a lényeg.
2022. aug. 31. 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen volt, és engem nagyon zavart, mert pont elől van, és elcsúfította az egyébként szép fogaimat. Én megcsináltattam. Korona van rajtuk. Nagyon-nagyon megérte! Ezerszer jobban érzem így magam! Csak azt bánom, hogy nem előbb csináltattam meg. Elmondhatatlan érzés, hogy beszéd, nevetés közben sose kell már arra gondolnom, hogy jajj, vajon mások hogyan látják a fogamat. De én egyébként is hajlamos vagyok izgulni, szorongani.

Viszont van rengeteg magabiztos ember, akit egyáltalán nem zavarnak ennél nagyobb hibák sem. És tényleg igaz, hogy ha te elfogadod, akkor másokat sem fog zavarni.

2022. aug. 31. 09:03
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
Engem nem zavarna.
2022. aug. 31. 10:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna.

Engem egy ilyen kis apró hiba, egyáltalán nen befolyásolna abban, hogy szeretlek-e vagy nem. Lényegtelen. Ha szeretnélek az a személyiséged miatt lenne, nem azért, hogy most mi van a fogaddal. De ha téged zavar, akkor tüntettesd el. De szerintem ez egy normális lányt nem zavarna, ha valóban szeretne.

2022. aug. 31. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ilyen, mondjuk nem ennyire felűnően, eddig csak egy embernek tűnt fel, de nem zavarta, csak kíváncsi volt
2022. aug. 31. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!