Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom túl sokat pisil, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom túl sokat pisil, mit tegyek? Nagyon kellemetlen és zavaró számomra.

Figyelt kérdés

1-2 óránként kell neki pisilnie, olyan kellemetlen az egész.

Azt mondja ez az egészséges, de nem hiszek neki. Napi 3 liter vizet iszik, múltkor néztem, szerintem emiatt pisil annyit. Én csak napi fél, max 1 litert iszom.

Egy mozit még meg meg lehet vele nézni, kibírja, de utána jajj elszaladok mosdóba, aztán elmúlik a varázs, hogy kibeszéljük a marvel karikat :"C

17L

2022. aug. 29. 23:18
1 2
 11/16 MDaniel98 ***** válasza:
0%
Irigylem a problémáidat, kérdező...
2022. aug. 30. 11:23
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

Fhú hallod...

Ha nincs probléma, akkor te csinálsz csakazértis. Ez tipikus esete ennek.

De ha már a biológiai részébe belemegyünk: a fél liter az, ami a problémás, nem a három. Különösen nyáron.

Ha pedig te egy alapvető biológiai szükségből problémát csinálsz, akkor neked még nem való párkapcsolat.

2022. aug. 30. 12:17
 13/16 anonim válasza:
64%
Igyál többet, mert olyan veseköveid lesznek, hogy összefosod magad a fájdalomtól.
2022. aug. 30. 13:00
 14/16 anonim ***** válasza:

13-nak igaza van. Ráadásul az agyad sem jut elég oxigénhez a kevés folyadék miatt, ezért előfordul, hogy nem tudsz normálisan gondolkozni.

Jelen eset a példa rá.

2022. aug. 30. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
Nem értem, ez miért jelent problémát számodra...nem te jársz wc-re hanem ő. Elég gyerekes hozzáállás..
2022. aug. 31. 15:10
 16/16 anonim ***** válasza:
De, pont az az egészséges amennyit a barátod iszik és jár mosdóba. Neked kéne változtatnod, mert fél liter nem elég.
2022. aug. 31. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!