Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom túl sokat pisil, mit tegyek? Nagyon kellemetlen
és zavaró számomra.
Figyelt kérdés
1-2 óránként kell neki pisilnie, olyan kellemetlen az egész.
Azt mondja ez az egészséges, de nem hiszek neki. Napi 3 liter vizet iszik, múltkor néztem, szerintem emiatt pisil annyit. Én csak napi fél, max 1 litert iszom.
Egy mozit még meg meg lehet vele nézni, kibírja, de utána jajj elszaladok mosdóba, aztán elmúlik a varázs, hogy kibeszéljük a marvel karikat :"C
1. Ha 1-2 óránként jár pisilni nem ártana felkeresni egy orvost, ezt több, mint kéne.
2. 3 liter víz (főleg ilyen melegben) teljesen reális és normális.
3. Ha te fél liter vízzel el vagy (ismétlem főleg ilyen melegben), akkor neked sem ártana felkeresni egy orvost.
4. Mozi után én is szaladok a wc-re.
2022. aug. 29. 23:27
2/16 anonim válasza:
Én is egy orvost javasolnék.
2022. aug. 29. 23:33
3/16 anonim válasza:
Nem lehet hogy ideges, stresszes? Azzal sajnos gyakori a vizeles
2022. aug. 30. 00:05
4/16 anonim válasza:
A napi 3 liter teljesen normális. Én is ennyit iszom. Meleg van és sokat sportolok. A fél-1 liter nagyon kevés. Neked kéne többet innod. Nem értem, hogy ez téged miért zavar. Szerintem itt nem vele van a gond. Ő csak egészségesen él.
2022. aug. 30. 00:39
5/16 anonim válasza:
Teljesen normális 1-2 óránként pisilni. Akinek ez furcsa, nem tudom hol él. :D Minél egészségesebben élsz, annál jobban működik az emésztésed és a kiválasztásod. Nyilván vannak szélsőségek, mint pl. a gyakori éjjeli vizelés és hasonlók, de normális esetben nap közben teljesen rendben van 1-2 óránként pisilni. Akkor lenne gond, ha 10 percenként járna.
2022. aug. 30. 01:08
6/16 anonim válasza:
Férfiaknak több folyadékra van szüksége, mint a lányoknak, szóval ne magadhoz mérd.
2022. aug. 30. 01:09
7/16 anonim válasza:
Te iszol túl keveset, a 3 liter egészséges. Ha neked ciki hogy valaki sokat pisil, rettenetesen gyerejeres lehetsz, ráadásul nem giszem el, hogy nem bírsz ki 5 percet és utána beszélni a "karikról".
2022. aug. 30. 01:13
8/16 anonim válasza:
Gyakori vizelés lehet prosztata problémák miatt, húgyúti problémák miatt, lehet cukorbetegség jele. Meg még sok minden más is. Tényleg orvoshoz kéne menni, ha valóban túl sokszor megy. De lehet, hogy csak te gondolod soknak. Te iszol iszonyat keveset és ő iszik normálisan. Ebből azt gondolom, hogy talán a pisiléssel sincs gond, csak neked gond.
2022. aug. 30. 08:10
9/16 anonim válasza:
Nehogy már... :))) EGy kétperces pisilés megszakítja a kommunikációt...?
Túldimenzionálod... Mindent meg leeht beszélni pár perccel később is.
2022. aug. 30. 09:05
10/16 anonim válasza:
Mondjuk mozi után, főleg, ha egy 2-2,5 órás filmről van szó, nekem is az első dolgom, hogy elmegyek wc-re. Nyilván nem az van, hogy majd be pisálok közben, de utána mielőtt elindulunk haza, azért kell. Egyébként tényleg a te folyadék beviteleddel van a baj. Én se iszok valami rettentő sokat, de azért legalább 1,5-2 litert nem ártana naponta. Ha maximum 1 liter folyadékkal elvagy, akkor nem csodálom, hogy túl gyakorinak találod a barátod wc-zését, hiszen te valószínűleg alig jársz ki. Mellesleg rettentő egészségtelen is az ilyen kevés folyadék, hiszen így a vizelettel távozó méreganyagok sokkal több ideig vannak a szervezetedben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!