Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Azonnali s e g í t s é g...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Azonnali s e g í t s é g e t szeretnék kérni, segítetek?

Figyelt kérdés

Most pár perccel ezelőtt vettem ki egy levelet a postaládámból.A pasim írt akivel már egy hete nem tudtam felvenni sehogyan sem a kapcsolatot.Megszüntette a FB fiókját, a telefonszámát, sőt mire a címére mentem,már csak valami új családdal találkoztam,akik éppen beköltöznek a lakásukba és semmilyen felvilágosítást nem adtak,hogy a barátomék hová költöztek. Ez a néhány számomra teljesen rejtélyes mondat áll a barátom üzenetében.

Idézem:

Lovag vagyok, te voltál a legszebb póniló.Ajtó nyitva, kulcs a lábtörlő alatt. Szeretlek? Mikor a várkapitány becsukta az ablakot leesett a csillár. Függeszkedett a királynő a cédrusfán, mikor lehullott a homlokzat. Mitől lesz a telefon hallgatható, mikor piros volt, majd fehér lett, aztán fekete üveglapot kapott, gyönyörű tükör mely megmutatja szemed csillogását, bársonyos ragyogását. Ragyogott? Mocsár, ingovány, ég és zöld padlizsán, integet a királylány, integet a zsivány klán?!

Boldog tűz, fáradt mégis sima arc, vakító fény, ábránd megmarad.Ász, fázok, ráz a hideg, szétvet, eltemet, rám mered. Csengetnek, felkelek, ajtót ragadok, sikátort látok, szemem becsukom, kinyitom, mintha megbabonázna a fény.Ez lehet a remény?

-------------------------------------------------------------------------

Fogalmam sincs mit takar ez, pedig nyelvtanból és irodalomból is jó vagyok,de kiderült talán ő még jobb nálam.Életemben nem láttam még tőle ilyen furcsaságot és korábban sem játszadoztunk a szavakkal.Nem vagyok túlzottan eminens sem de szeretek tanulni,de ezt nem tudom most mire vélni.Gyakorlatilag elveszettem őt, megcsalt,mire véljem ezt? Kérlek segítsetek,ha ismertek esetleg olyat,aki ennek nagy szakértője másik topikból, légyszi szóljatok neki.Sírok, potyog a könny a szememből.Ezt nem tudom hogy fogom túlélni én csak egy egyszerű és kis naív

17/L vagyok 😩😭 istenem

#szerelem #párkapcsolat #tinilány, rejtélyes üzenet
2022. aug. 24. 17:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
3%
Sanyi vagyok,na, még egyszer a királynőset akarom,helló van rajtad bugyi?
2022. aug. 24. 19:01
 22/30 anonim ***** válasza:
4%

szex volt már????

nem bunkóságból...

2022. aug. 24. 20:41
 23/30 anonim ***** válasza:
13%
egy picsogós softboiról beszélünk... remélem nem egy fán lógva találják meg a bolondos picsáját :DDD bűzölgő egy pasas lehet ez a telefonszámot kitörlő zsidó poéta :DDD (golyót eresztenék belétek, ha boldogok voltatok valaha is LOL)
2022. aug. 24. 22:02
 24/30 anonim ***** válasza:
22%

Mondd, hogy kamu sztori és te találtad ki..

Ha mégsem, akkor van egy rossz hírem. Nyilván nem ok nélkül költöztek el ilyen gyorsan, szó nélkül, elérhetőségek megszűntetésével. Komoly dolog van a háttérben, ami a családját érinti, épp ezért nem találkozhattok és nem érheted el, mert nem mutatkozhat senki előtt. Ez amúgy egy tipikus, kódolt üzenet. Olvasnod kell a sorok között. Neked kell megfejteni, hogy milyen helyet akar neked leírni. Talán egy lovardát, istállót kell keresned, ami nyitottabb. Kicsit romosabb, huzatosabb, beszakadt (?!) tetejű épület. Akkor tudtok beszélni, ha rájössz, mi az, illetve hol van az, ami piros volt, fehér lett, végül fekete üveget kapott. Talán ablakról és ablakkeretről ír?! Mocsaras, vizes területen vannak (te vagy a királylány, a klán meg ő és a családja). Reméli, hogy megtalálod és nem csak ábránd lesz, hogy ott fogsz állni előtte.

2022. aug. 24. 22:05
 25/30 anonim válasza:
65%

24

túl sok kalandregényt olvastál XD

ROmos lovardába kell találkozni, de azért a levelet bedobja a postaládába :D

Kérdező, még véletlenül se menj semmilyen elhagyatott helyre, ha netán eszedbe jutna.

2022. aug. 24. 22:18
 26/30 anonim ***** válasza:
22%
#25 Szerintem nem a srác dobta be a levelet, hanem megkért rá valakit. Amúgy meg nevethetsz rajta, de ha valaki így, ilyen gyorsan felszívódik a családjával együtt, teljes inkognitóban van és egy dolgot hagy maga után, az is egy rejtélyes levél, akkor el kéne gondolkozni, hogy mit akar vele közölni és miért így ír. A kérdező is írta, hogy nem vall rá, hogy így ír. Plusz, elnyelte a föld, így én tartom, amit írtam, mert ez egyértelműen kódolt üzenet.
2022. aug. 24. 22:42
 27/30 anonim válasza:
25%
Ne bántsátok ezt lányt, mert kitiltás lesz. Ha vigasztalni nem tudjátok akkor ne sértegessétek!
2022. aug. 24. 23:06
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

biztos gyönyörű lány lehetsz. Ha van kedved beszélgetni szívesen megadom az instám.

17F

2022. aug. 24. 23:16
 29/30 anonim válasza:
66%
Hasonló fiktív történet, hasonló nyelvezettel és helyesírási hibákkal az Üzlet és pénzügyek rovatból: https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__adozas-ko..
2022. aug. 24. 23:53
 30/30 anonim ***** válasza:
77%

Most így munka végén meg a 34 fok után (ja bocs, kocsiban 42 volt, nincs benne klíma) az is lefárasztott, hogy elolvastam.

Szerintem ez egy szabvány troll kérdés, ne etessétek.

2022. aug. 26. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!