Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Azonnali s e g í t s é g e t szeretnék kérni, segítetek?
Most pár perccel ezelőtt vettem ki egy levelet a postaládámból.A pasim írt akivel már egy hete nem tudtam felvenni sehogyan sem a kapcsolatot.Megszüntette a FB fiókját, a telefonszámát, sőt mire a címére mentem,már csak valami új családdal találkoztam,akik éppen beköltöznek a lakásukba és semmilyen felvilágosítást nem adtak,hogy a barátomék hová költöztek. Ez a néhány számomra teljesen rejtélyes mondat áll a barátom üzenetében.
Idézem:
Lovag vagyok, te voltál a legszebb póniló.Ajtó nyitva, kulcs a lábtörlő alatt. Szeretlek? Mikor a várkapitány becsukta az ablakot leesett a csillár. Függeszkedett a királynő a cédrusfán, mikor lehullott a homlokzat. Mitől lesz a telefon hallgatható, mikor piros volt, majd fehér lett, aztán fekete üveglapot kapott, gyönyörű tükör mely megmutatja szemed csillogását, bársonyos ragyogását. Ragyogott? Mocsár, ingovány, ég és zöld padlizsán, integet a királylány, integet a zsivány klán?!
Boldog tűz, fáradt mégis sima arc, vakító fény, ábránd megmarad.Ász, fázok, ráz a hideg, szétvet, eltemet, rám mered. Csengetnek, felkelek, ajtót ragadok, sikátort látok, szemem becsukom, kinyitom, mintha megbabonázna a fény.Ez lehet a remény?
-------------------------------------------------------------------------
Fogalmam sincs mit takar ez, pedig nyelvtanból és irodalomból is jó vagyok,de kiderült talán ő még jobb nálam.Életemben nem láttam még tőle ilyen furcsaságot és korábban sem játszadoztunk a szavakkal.Nem vagyok túlzottan eminens sem de szeretek tanulni,de ezt nem tudom most mire vélni.Gyakorlatilag elveszettem őt, megcsalt,mire véljem ezt? Kérlek segítsetek,ha ismertek esetleg olyat,aki ennek nagy szakértője másik topikból, légyszi szóljatok neki.Sírok, potyog a könny a szememből.Ezt nem tudom hogy fogom túlélni én csak egy egyszerű és kis naív
17/L vagyok 😩😭 istenem
Mi ez, megnyílt az új KFC, csak helyettesítve GY-re, azaz a "Kattantak Fővárosi Gyülekezete" ?
Az egyik bőg
A másik röhög
A harmadik meg egy hete nem evett?
De jó dolgotok van istenem.Majd ha elmentek melózni nem lesz ennyi energiátok ennyi zagyvaságot összeírogatni 😂😂😂😂
Szeretem ha egy srác költői de ez... Túl van komplikálva. Az első részében arról van szó, milyen egyedi vagy meg a legjobb. A másodikban meg (ha jól értelmezem) valami bűnősett csinált, és hogy te bagy az utolsó reménye (elméletben).
Szerintem vagy megcsalt / másba szerelmes, és ha az a személy vissza utasítja, akkor majd vissza jön hozzád. Röviden te vagy a B terv. Onnan is látható, hogy másképp fogalmaz, új száma van, elköltöznek, facebookon is eltűnt, hogy ne keresd, és hogy majd ő fog keresni, ha kelleni fogsz neki, és akkor eljátszhassa majd a hőst, hogy mennyire szeret és oda van érted (miközben más lánnyal akar lenni). Túl fogsz egyszer juttni rajta, és rájössz, hogy milyen srácok lesznek jók neked. Sok kitartást, és ne sírj miatta. Nem érdemli meg, hogy érte sírj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!