Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Van egy fiú "barátom" akit kb 5eves korom óta ismerek.Elég jó volt a kapcsolatunk.De én többet érzek/éreztem mint barátság.A lényeg az hogy volt egy rendezvény és ott megfogta a kezem meg puszilgatott stb.Pár nap múlva elhívott magához és megcsókolt.Elmomdta h érez es h szeret.Nagyon boldog voltam.Megbeszéltünk egy talit, nagyon várta már.Másnap az utolsó pillanatban lemondta azzal az indokkal hogy:"legyunk baratok".Azóta nem ír,nem beszélünk.Most én rontottam el valamit? Vagy mi lehetett a baj? De az 100% hogy nem azárt mert nem akarta h tonkre menjen a barátságunk.Szóval mi lehetett a baj?2022. aug. 16. 23:25
1/1 franciasrac válasza:
Inkább tőle kérdezd, ne vadidegenektől, sajnos nem tudunk segíteni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!