Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy Western(?) 1...

Vettem egy Western(?) 1 Terkás belső winyót (de tokban 'külsőleg' fogom használni). Kell-e vele valamit csinálnom előzetesen (ilyesmi, hogy formázás, partíciókra osztás...???)?

Figyelt kérdés
Fentieket nem én követném el (tudom, ez részletkérdés), mert annyira azért nem vagyok otthon a számítástechnikában...de, ez talán a kérdésemből ki is derült)....öreg csávó/de nem vén
2020. júl. 31. 10:48
 1/4 A kérdező kommentje:
Okostévéhez fogom használni (főleg)...
2020. júl. 31. 10:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az új adathordozók (Pendrive-ok, merevlemezek, SSD-k, SD Kártyák) már előre formázva vannak. Létre van rajtuk hozva egy partíció, amelyen a lemez teljes kapacitása megtalálható. Ezt a későbbiekben, ha szeretnéd, szét tudod szedni több partícióra.

Tehát elméletileg nincs semmi teendőd a lemez beüzemelése után. Csatlakoztatod, és használod. Ennyi.

De ha mégis formázni kellene, akkor az eszköz, amin használni fogod, majd szólni fog neked, hogy valami nem oké.

De manapság ez már nem jellemző.

2020. júl. 31. 11:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
2020. júl. 31. 13:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos, mégsem tudtam használni (még) a winyót, nem jelenítette meg meghajtóként sem a laptopom, sem a (nagy) számítógépem. Mit tudnék tenni z 'ügy' érdekében?
2020. aug. 8. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!