Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem vagyok olyan mint a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eger macska kérdése:

Ha nem vagyok olyan mint a képen akkor valószínűleg nem fogok neki tetszeni?

Figyelt kérdés
Fiu vagyok de nem merem őt felhívni kamrában mert a kepen akkor voltam barberba ahol a hajamat csinaltak de mar vissza nőtt és így sokkal másabb vagyok
2022. aug. 11. 05:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak mond meg neki hogy vissza nőtt a hajad és máshogy nézel ki úgy.

De szerintem nincs olyan nagy különbség a két dolog között,hogy ne tetsz neki.

2022. aug. 11. 08:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen dolgokon agyalsz, az annyit jelent, hogy nagyon nincs önbizalmad, az önbizalomhiány pedig hátrányos...:/
2022. aug. 11. 09:24
 3/3 Szivessa3 ***** válasza:
Kis önbizalmad legyen és meg van oldva a dolog. Hidd el, nem az fogja leginkább érdekelni, hogy éppen milyen a hajad, hanem az, hogy milyen személyiség vagy és milyen veled beszélgetni.
2022. aug. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!