Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első ujjazásnál hamar el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első ujjazásnál hamar el fogok élvezni?

Figyelt kérdés

Amikor a barátom elsőnek megujjaz gyorsan elfogok menni vagy ugyan úgy mintha már a sokadik lenne? (én magamat soha nem ujjaztam)

Illetve milyen érzés?

Ti elmentetek amikor a barátotok ujjazott?

Hogyha nem akkor elmondtátok neki?

Mennyire kínos hogyha nem lesz orgazmusom?

A páromnak rossz érzés lesz hogy nem mentem el?

2022. aug. 10. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Elősször ismerd meg magad, utána csinálj bármit is mással.
2022. aug. 10. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Ujjazastol nem biztos, de ha a nyelvével csinálja, el is ajulsz majd a gyonyortol. :)
2022. aug. 10. 19:44
 3/7 Szivessa3 ***** válasza:
94%
Először magadnak próbáld ki, hogy milyen érzés, mert ha nem jó számodra, akkor nem kell majd erőltetni a barátoddal sem.
2022. aug. 10. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Nem is biztos, hogy elélvezel.
2022. aug. 10. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Elsőre nem valószínű, hogy el fogsz tudni menni, mert minden új lesz, izgulni fogsz és nem fogsz tudni kellően ellazulni.

Amúgy azt én is ajánlom, hogy próbáld ki előtte magadnak, mert neked kell majs irányítani a srácot, ha rosszul csinálja.

2022. aug. 10. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
84%

Nem feltetlen, mert fogalma sincs mit csinal kb v mit szeretsz. Ha navigálod jo is lehet, de hat erre is ra kell érezni meg gyakorolni.

Lehet olyan rosszlles h szólsz neki h hagyja abba, v meg fajni is fog. Először inkabb nyaljon aztan utana kozben mehet a ujjazas.

2022. aug. 11. 01:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, habár ha szerelmes vagy a pasiba és annyira nem ügyetlen akkor simán lehet... amit a szerelmünk csinál azt nagyon tudjuk élvezni. ;)
2022. aug. 12. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!