Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van ez ujjazásnál?

Miért van ez ujjazásnál?

Figyelt kérdés
Ha a fiú csinálja akkor közel sem olyan jó, mint amikor én magamnak. S ha én csinálom magamnak akkor van hogy eléggé véresesek az ujjaim utána. Mitől lehet ez ? S a fiúval miért nem tetszik úgy?

2019. okt. 30. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért véres, mert felsérted magad, ezzel azért óvatosan, egy méhszájseb nem mókás.

Valószínűleg ezek alapján te sokkal durvábban csinálod mint a srác, ha irányítod lehet, hogy ő is merné bátrabban.

2019. okt. 30. 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Ezen felül te rögtön tudsz reagálni az érzéseidre.

"itt most nem olyan jó, akkor fél centivel alrább. Na itt már nagyon jó", Egy srácnak nincsenek ilyen visszajelzései, hacsak nem te elmondasz mindent és másodpercre pontosan kommentálod a történteket.

Plusz ahogy az előző mondja: valszeg te durvábban szereted. Csak mindenki vágja le a körmeit, mert nem jó ha folyton sebes a méhszájad.

2019. okt. 30. 17:26
 3/6 A kérdező kommentje:
De nekem az kínos lenne így színlelem, hogy tetszik....de legszívesebben maamnak csinálnam..
2019. okt. 30. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne legyen kínos. A saját élvezeted sohasem kínos és csak magad alatt vágod a fát azzal, hogy színleled. Ha nem mondasz semmit, akkor csak ezek a visszajelzések vannak, és ha azok hamisak, akkor a pasid/partnereid nem fognak sohasem rájönni, hogy nem olyan jó az úgy.

Nézd, nem akarok prédikálni, de én is átestem ezen, bár nekem más problémám volt az ágyban. Egy ideig színleltem, engedtem, hogy nem fontos, nem kell stb. Aztán kezdtem rájönni, hogy a pasik egója nem fontosabb, mint az én élvezetem és érdekes módon nem csak nekem jobb a szex, de a hosszabb távú partnereimtől is kaptam visszajelzést, hogy jobb vagyok az ágyban, mert magabiztosabban csinálom a dolgokat.

2019. okt. 31. 00:29
 5/6 anonim ***** válasza:
18%

Hagyjátok már, ez akkora hülyeség, hogy mondja el a srácnak.

Még jó hogy nem ad a csaj használati utasitást a puncijához : hogy a punciban keletre 24fok 30' nél felfelé nyomd, nyugatra meg 11fok 18' percnél meg lefelé az ujjad.

ELÉG SIRALMAS, ha egy srácban nincs annyi felfedezőszándék (másikrafigyelés), hogy ő megfejtse magától kisérletezve-játszva, hogy hogy a legjobb a lánynak. Ezért nincs a lányoknak tonnaszámra orgazmusa, mert már az ujjazást is úgy csináljátok, mintha az ajtófélfát smirgliznétek otthon.

2019. okt. 31. 04:35
 6/6 Liz* ***** válasza:
Jól értem, hogy te véresre ujjazod magad?? Jesszus, állj le, mert aztán járhatsz hetente kezelésre a nőgyógyászhoz méhszájseb miatt, ami ott könnyen elváltozást okozhat vagy elfertőződhet. Itt nem a sráccal van a probléma...
2019. nov. 1. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!