Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt rendbe lehet hozni szerint...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt rendbe lehet hozni szerintetek?

Figyelt kérdés

Elkezdtem interneten ismerkedni egy lánnyal, tök jó volt minden, jókat beszélgettünk órákat és hasonlók. Aztán nekem jött egy rossz időszak, úgy körülbelül 2 hét amikor nagyon magam alatt voltam.

Na és ekkor a lány mikor írt nagyon nem voltam jó beszélgető partner, meg is kértem párszor hogy most nem alkalmas a dolog. Persze elmondtam neki hogy min megyek keresztül, de simán hihetett mást is mert nem ismert még régóta. Aztán viszonylag rendbejött a probléma és akkor megint elkezdtem neki írni folyamatosan, de éreztem hogy valami megváltozott már. Ő sosem ír magától, nem közvetlen annyira... Értitek mire gondolok.

Sűrűn beszélünk mert válaszol, de nem az igazi a dolog.

2022. aug. 8. 22:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vissza kell nyerned a bizalmát
2022. aug. 8. 23:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2022. aug. 8. 23:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele sokat, sokszor hívásban és ha lehet, akkor személyesen is. Érezni fogja, hogy már minden rendben veled.
2022. aug. 8. 23:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem szoktunk hívásban
2022. aug. 9. 00:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Most mondtam, hogy hívásozzatok. Értem, hogy eddig nem beszéltetek úgy. Innentől beszéljetek. Hidd el, segíteni fog.
2022. aug. 9. 00:23
 6/10 anonim válasza:
82%
Szerintem engedd el.Lehetséges hogy a lány már nem érez úgy,van ez így.Egyszer így érzünk majd úgy.Tedd fel magadnak a kérdést hogy szereted e,mert ha szereted le kell ülnöd és beszélgetni vele arról hogy mi a baja,remélhetőleg elmondja,ha megoldható a dolog akkor tovább ismerkedtek,de ha azt mondja hogy már nem érez úgy vagy ilyesmik,akkor azt el kell engedni,majd jön másik.
2022. aug. 9. 00:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem mondd semmit, csak megváltozott a dolog. Nem akarom faggatni, nem segítene... Hogyan tudnám feldobni a beszélgetést? Vagy újra a régi énjét előcsalni?
2022. aug. 9. 00:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy leülsz vele beszélni a dolgokról. Nem kerülgeted a dolgokat, nej alibizel, hanem személyesen találkozol vele és megbeszélitek, hogy mi történt és hogyan, merre tovább.
2022. aug. 9. 00:32
 9/10 anonim válasza:
100%
Amúgy igen.Ne legyél kisfiú és ne dugd homokba a fejed mintha semmi sem történt volna,hanem legyél tökös és állj elé,hogy a rák van.
2022. aug. 9. 00:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Valami fejlemény?
jan. 15. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!