Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről valami infó?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon szimpatikus, és minap az insta bio-ját nézve felfigyeltem egy betűpárra, ami nem más mint a "jw". Utána néztem, jehova tanúi-t jelent, de nem tudom ismerkedés téren,egy kereszténnyel mi lehet, vagy lehet-e egyáltalán valami2022. júl. 28. 21:08
1/16 qkker1 válasza:
Csak tanukkal ismerkedhetnek. Menekülj, ritka vallási fanatikus népség.
2/16 anonim válasza:
Téged is majd be akar hálózni. Fuss, amíg nem késő!
3/16 SIDLER22 válasza:
CS:GO-ban is volt egy eSportos akinek JW volt a neve.
4/16 anonim válasza:
Van egy jehova barátom. Azok alapján, amiket ő mesélt, én nem akarnék magam mellé jehova lányt..
5/16 anonim válasza:
A Jehova tanúi NEM keresztények! Ez egy álkeresztény, veszélyes amerikai szekta, pénzen, maffián, zsaroláson és tömegpszichózison, emberek démonizálásán alapul, abszolút sátáni és megkötözöttséget okoz. SEMMI köze a kereszténységhez. A keresztény az aki katolikus pl., olyan lánnyal érdemes kapcsolatot kezdeni. Én is keresztény katolikus vagyok. F
6/16 anonim válasza:
DE, ettől még nem biztos, hogy jár is oda, vagy már rég nem jár. Egyébként ettől függetlenül biztosan nagyon rendes lány, ha bepalizták is, majd rájön, nincs akkora jelentősége tinikorban még. Az ilyen álvallási, álkeresztény mozgalmakat be kéne tiltatni már. Van belőlük elég sok. Hamis próféták...
7/16 anonim válasza:
A kislányban ez nem okot bajt, őt csak elhordták esetleg oda, a baj a már ott meggyökeresedettekkel és főleg a bennfentesekkel van az ilyen helyeken, a bepalizott emberek áldozatok. Legtöbben rájönnek, mi van és elmenekülnek, vagy nem járnak majd sehova, vagy jobb esetben rendes magyar keresztények lesznek. Érdemes olvasgatni erről, jó leleplező könyvek jelentek meg. Pl. tilos ünnepelniük a Karácsonyt, tilos a vérátömlesztés, stb. Hasonló veszélyes szekta a Krisnások kártékony, romboló szektája, pszichés becsavarodás, öngyilkosság sem idegen, keleti hamis démoni csoport, hja kérem hogy ételosztás - az csak a báránybőr. Hitlerék náci mozgalmának pl. spiritiszta szekták voltak a hátterei, rózsakeresztesek, gnoszticizmus, keleti mágia (boszorkányság) és keleti jóga (igen, a jóga is szoros éretelmben, alapjaniban démoni) - nem véletlen az eredmény, a 2. világháború...
8/16 anonim válasza:
Magyarország keresztény ország. A Szentírás is ír a fellépő hamis prófétákról - na az ilyen álvallási szekták vezérei ilyenek. Sokszor nem kevés kizsarolt pénzzel és fenyegetésekkel. A falusi romákat is bizonyos gyülekezetek, hátterükben bizonyos pártokkal, próbálják bepalizni, főleg az ugrálóvárral és vallásos szövegekkel - de a kereszténységhez semmi közük. Magyarország kereszténysége a történelmi Egyházakon alapul.
9/16 qkker1 válasza:
Magyarország NEM KERESZTÉNY ország, a lakosság fele sem gyakorló keresztény!
10/16 anonim válasza:
Ja - és ne felejtsük el, hogy Hitler és társai elég erőteljes művelői voltak az OKKULTIZMUSNAK. Annak az okkultizmusnak, aminek New Age-es es csoportjai (reiki, agykontroll, szellemidézés, ezoterikus-távgyógyításos dolgok, spiritizmus, stb. stb.) utcai plakátokon hirdetik magukat a megvezethető és áldozatok nélkül azonnali eredményt pénzből remélő emberek elhalászására !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!