Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt 2 hónappal a szakítás után is?
Sziasztok!
"Sokak" számára ismerős lehet a kérdés, mert pár héttel ezelőtt megkérdeztem ezt, de most lenne mellé egy másik dolog is.
A lényeg az, hogy eredetileg azért írtam ki a kérdést "anno", mert szakítás után 1 hónappal újra követni kezdett Instagrammon a volt barátnőm és érdekesnek tartottam ezt.
Ott sokak szerint túlreagáltam ezt és teljesen normális, mert csak kíváncsi (még mindig nem normális ez szerintem, de mindegy)
Tegnapelőtt este pedig Facebookon is bejelölt, majd rá pár percre küldött magáról egy képet.
Tehát összegzem: Véget ér egy nagyon rövid kapcsolat, amit lehet vitatni, hogy ki hibázott (maradjunk annyiban, hogy 6-ból 5 ember szerint kattos a csaj, a maradék 1 ember meg azért védi, mert a barátnője :D), de ez nem is lényeg. Véget ér egy kapcsolat, rá 1 hónapra újra feltűnik, majd tegnapelőtt szintén újra feltűnik és képet küldözget magáról.
Nem szeretném újra kezdeni vele, nem érdekel már annyira, csak tényleg kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor mi járhat egy ember fejében? Egy tökre értelmes lány egyébként, de ez nekem nagyon gyerekes viselkedésre utal. 2 hónappal a szakítás után is van energiája ilyenekkel foglalkozni?
Ahogy mások is mondták, kattos. Gyerekes játék a részéről. Szerintem az ilyen embereknél nincs magyarázat, hogy mit mért tesznek.
Vigyázz vele, pszichopata jeleket vélek felfedezni.
Miért nem tiltod le mindenhonnan?
Ez olyankor szokott bekövetkezni, mikor másért hagy el, de a másik emberrel mégsem működik valami.
De lehet csak simán újra akarja kezdeni, ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!