Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy küzdjem le ezt a félelmet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzdjem le ezt a félelmet?

Figyelt kérdés
Tegnap ismertem meg egy srácot, a barátnőm egyik ismerőse, és megkértük, hogy vezessen ő a buliba. Nagyon jól éreztem magam vele, sokszor maradtunk kettesben és nagyon jól eltudtunk beszélgetni, sokat nevettünk, táncoltunk együtt, viszont valamiért mindig azt éreztem rajta, hogy ha sokáig kettesben maradtunk(mármint úgy, hogy a többiek a közelben se voltak) mintha kínosan érezte volna magát, és mindig mondta hogy keressük meg a többieket. A többiek nagyon berúgtak, szóval hazafelé már nem nagyon voltak ébren így hazafelé is végig beszélgettünk, énekeltünk a kocsiba, tényleg jól éreztem magam vele. Barátnőm aki régóta ismeri őt, mondta, hogy szerinte kedvel, meg hogy ő gondolta, hogy jól kifogunk jönni mert elég hasonlóak vagyunk. Én valamiért az ilyeneket sosem tudom jól megítélni, úgy érzem úgy sem vagyok szimpatikus neki, meg hogy csak én éreztem jól magam vele ő biztos nem, stb. Emiatt tökre félek akár bejelölni őt Facebookon, vagy beszélgetni vele, ráadásul pár hét múlva újra megyünk egy közös bulira. Hogyan küzdjem le ezt a félelmet? Pedig tök szimpatikus, szívesen megismerném jobban, de úgy érzem csak hülyét csinálnék magamból ha ráírnék, vagy bejelölném stb.
2022. júl. 24. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalomhiány.

Nincs rá gyógyszer vagy ilyesmi, szedd össze magad, ennyi :)

2022. júl. 24. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak nyomj rá a jelölésre. A többi majd megy magától.
2022. júl. 24. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Veszel egy nagy levegőt és megteszed. Ennyi.
2022. júl. 24. 16:54
 4/6 A kérdező kommentje:

De mi van ha ezt gáznak gondolja? Még csak egyszer találkoztunk.

Vagy mi van ha ebből rögtön lejön, hogy tetszik nekem és neki én nem és ez gáz lesz így?

Tudom, picit túlgondolom😅

2022. júl. 24. 17:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Megtettem, és most rosszul érzem magam😅
2022. júl. 24. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Majd elmúlik :)

ügyes vagy

2022. júl. 24. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!