Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy tetszik?
Már vagy két éve, lassan három tetszik egy srác. Próbáltam vele beszélgetni, online platformon jól ment, nyitottnak és érdeklődőnek tűnt. Viszont suliban nem igazán jött oda hozzám beszélgetni, én pedig túl bátortalan vagyok e téren. Egy fél éve már, hogy elfelejtettem, viszont most megint felbukkant. Rájöttem, hogy még mindig nagyon tetszik, és megőrjít, hogy nem tudhatom ő mit is érez. Úgy döntöttem lépni szeretnék és tudtára adni, hogyan érzek, viszont nem tudom hogyan is tegyem.
Ti mit tennétek?Valami tippet, segítséget tudnátok adni?
17L
Én azt tenném hogy oda mennék hozzá,amikor egyedül van és megkérdezni mikor ér rá találkozni vagy szánni rád egy kis időt(ha ez nem mered akkor beszéljétek le messengeren vagy valahol ahol dumcsiztatok)
Kezdj el vele dumálgatni ha sikerül találkozni,kérdezgesd aztán beindul a beszélgetés ha miden jó.
Aztán dobd fel hogy amúgy miért is hívtad el,ha ő megkérdezi hamarabb akkor meg mond el neki hamarabb.
Tudom hogy könnyű írni,de én ugyanezt csináltam nehéz volt de sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!