Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem nem akar békén hagyni, mit kéne csinálnom?
Szóval van ez a srác, akivel majdnem egy hónapja szakítottunk, egy másfél hónapos kapcsolat után.
Előtte összevesztünk, nem fogok köntörfalazni, de dióhéjban féltékeny voltam egy lányra, akivel korábban majdnem összejött, aztán megutálta, majd újra elkezdtek barátkozni. Ez után, asszem két nappal(még együtt voltunk) nagyon csúnyán berúgtam, és felhívtam, hogy nagyon sajnálom, amiért kiakadtam, ezután lerakott, szóval azt mondtam neki, hogy szeretem és ha ő nem, akkor inkább szakítson velem. Így is tett, de azt mondta, hogy az volt az oka, hogy már nem tud elviselni.
Ezután tegnapig nem is történt semmi, nem beszéltünk, nem is találkoztunk. Majd rámírt és elküldte az egyik videót, amit aznap kültem neki részegen(mivel telefonon nem hallgatott meg), és azt mondta, hogy jó lesz ezzel csesztetni engem. Megkértem, hogy törölje ki, amit elvileg megtett, ha leszedek egy képet, amin rajta van(eddig azért nem szedtem le, mert úgy gondoltam, hogy nagyon jól nézek ki rajta, miért kéne leszednem, mert ő rajta van), leszedtem a képet, egész pontosan archiváltam, ha mégsem törölte a videókat, akkor visszarakom, ezután nem hagyott békén és leírta, hogy nagyon megbánta, hogy összejőtt velem, és egyszerűen nem hagyott békén. Már az egyik képem alá is írt, nem a legszebb folgokat, amit megoldottam egy törtléssel, de az üzeneteit nem tudtam törölni, mert jött és jött és jött az értesítés, hogy új üzenetet kaptam. Én megérteném a reakcióját, de egy hónapig semmit nem írt, vagy bármi és most hirtelen elvileg "visszakapok mindent"(az ő szavaival élve). Azt is írta, hogy fogunk még mi találkozni, és hogy olyan hülye vagyok, mint amilyennek tűnök.
Nem tudom mit csináljak, és félek, hogy a tiltás nem lesz elég hosszútávra.
Cigányok vagytok?
Amúgy fenyegesd meg egy feljelentéssel, még akkor is ha ez tök komolytalan. Akkor beszarik aztán leszáll rólad.
"Ez a fogunk mi még találkozni" elég érdekesen hangzik.
Azon kívül, hogy letiltod mindenhonnan, mondd el a barátaidnak és a szólj a szüleidnek is a dologról.
Nem kell neki menni vagy ilyesmi, de ne legyél egyedül ebben a helyzetben!
1. Válaszoló
Nem vagyunk cigányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!