Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit monndjak a szüleimnek hogy megengedjék hogy ott aludhassak a barátomnál?
Minek cseszed el az egészet? Rendes lány otthon alszik. Minek akarod kiélni magad ideje korán? Tudom, azt mondják modern világ... ezzel csak az a baj, hogy a modernség csak piacot jelent. Nézd meg hova jutottunk és hova, vagyis mifelé tartunk.
A vágy ami édes, ha szétdugatod magad kiégsz. Majd meg tudod. Husssss, ennyi volt a fiatalság. Egyébként maximum a szüleid feladata megmenteni önmagad elől, de ti tudjátok. Ha dugni akartok, akkor ahhoz nem kell ott aludni. Tömegével vannak kiégett, párkapcsolatra alkalmatlan 30+ -os emberek, ők is így kezdték.
Vagy tudod mit? Élvezd ki ezt a pár hónapot, utána már nem a dugás lesz a prioritás... emlékezz rá!
Én azt mondtam, hogy a f@sz nem csak este áll fel, nappal is tudok szexelni ha akarok.
25N
3. 25 feletti szűz ismerőseim ismertető jelei azok, hogy azok is maradnak.
Amúgy én amíg nem vesztettem el azon jár 0-24 az agyam szóval lényegében legalább tudok másra is gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!