Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavar, ha egy fiú beteg?
Nem zavar, nekem is van ilyen betegségem, én is szedek állandóan gyógyszert mert muszáj, mégis tudok élni, nem hátráltat különösebben, de nekem is megvannak az időszakok, mikor ez rosszabb. Ez sajnos ilyen.
De én pont azért mert tudom, hogy ez milyen rossz, nyilván gondoskodnék rajta olyankor, segíteném amiben tudnám. Szerintem ezt nem kell szégyellni, nem ő tehet róla
Soha nem zavart, ha valakinek volt valamilyen betegsége, ez soha nem volt kizáró ok.
Sőt, mindig is tiszteltem az olyan embereket, akik képesek emelt fővel küzdeni egy betegséggel, és mellette mindent megtesznek egy normális életért.
Ismerem az autoimmun betegségeket (a fellángolásokból tippeltem, hogy talán te is hasonlóval küzdesz), nálam nem volt, és nem is lenne akadálya egy kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!