Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket mennyire zavar, ha egy fiú beteg?

Figyelt kérdés
Mármint most nem arra gondolok, hogy végső stádiumú rákos vagy valami hasonló. Hanem mondjuk szimplán van egy betegsége, ami gyógyíthatatlan, de nem olyan nagyon súlyos. Nem is igazán vehető észre az adott személyen, mert gyógyszereknek köszönhetően nagyjából tünetmentes, csak néha van pár hónapig fellángolási időszak, amikor szarabb a dolog. De többnyire tud mindent csinálni, amit egy egészséges ember, maximum az étrendjére kell egy kicsit jobban odafigyelnie. Titeket zavarna vagy taszítana az ilyesmi? Vagy ha bejön nektek az illető, akkor nem számítana a dolog?

2022. júl. 16. 16:58
 1/7 anonim válasza:
84%
Nem a betegsége miatt szereti az ember az illetőt,hanem a személyisége miatt.
2022. júl. 16. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Nem zavar, nekem is van ilyen betegségem, én is szedek állandóan gyógyszert mert muszáj, mégis tudok élni, nem hátráltat különösebben, de nekem is megvannak az időszakok, mikor ez rosszabb. Ez sajnos ilyen.

De én pont azért mert tudom, hogy ez milyen rossz, nyilván gondoskodnék rajta olyankor, segíteném amiben tudnám. Szerintem ezt nem kell szégyellni, nem ő tehet róla

2022. júl. 16. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván nem előny, de nem is kizáró ok. Ha emellett normál életszínvonalon tud élni, akkor szuper. Ha a többi stimmel, akkor egy ilyen szintű valami nem számít. (Ha örökletes, akkor persze később a gyerekkérdés megtárgyalandó, de ennyi.)
2022. júl. 16. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Soha nem zavart, ha valakinek volt valamilyen betegsége, ez soha nem volt kizáró ok.

Sőt, mindig is tiszteltem az olyan embereket, akik képesek emelt fővel küzdeni egy betegséggel, és mellette mindent megtesznek egy normális életért.

Ismerem az autoimmun betegségeket (a fellángolásokból tippeltem, hogy talán te is hasonlóval küzdesz), nálam nem volt, és nem is lenne akadálya egy kapcsolatnak.

2022. júl. 16. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a mentális betegség kivétel, nem volt kedvem kockáztatni, mikor mondják azt a hangok, hogy öljön meg, mert ártani akarok neki. ( Addig is volt már valami, de csak beépített ügynök voltam és magával akart végezni. )
2022. júl. 16. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelem van a dologban, akkor elvileg ez nem lehet nagy baj.
2022. júl. 16. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem kifejezetten vonzó, ha valakinek van valamilyen betegsége, nálam még egy kis megfázás is vonzónak számít :D Tudom, fura vagyok, de ez van :D
2022. júl. 17. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!