Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg a crush-ommal?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 21:13
21/32 anonim válasza:
#20 Nem 19 vagyok, de miért is? Tök normális választ adott
22/32 anonim válasza:
Lepontozott engem. A válaszával nem volt bajom.
23/32 anonim válasza:
22-es xddd 19-es vagyok, senkit nem pontoztam le. Nem tudom, hogy ezt honnan szülted, de marha érett lehetsz, ha ennyire érdekel, ki hogy pontoz téged
24/32 anonim válasza:
Érdekel, mert befolyásolja a szintemet. Na, adom a kegyelemdöfést barátom. Megy a lepontozás.
25/32 anonim válasza:
#24 jaaaajjj ne nem lesz szintem valami random online oldalon. Hát ez nagy kegyelem döfés volt xd. Jajjjj úgy sajnállak, öcsi, valaki lepontozott és ez a nagy bosszúd. El nem tudom mondani mennyire gáz vagy. Amúgy meg azt sem tudom, melyik választ írtad te
26/32 anonim válasza:
Nem baj, ment a lepontozás erre is, hátha hat rád.
27/32 anonim válasza:
xdddd pontozgass le nyugottan mindent, semmi nem múlik az emebr szintjén. Sőt keresd ki a többi válaszom és pontozgas azokat is. Legalább lesz egy kis programod, ha már ilyen unalmas az életed
28/32 anonim válasza:
Nem lehetsz ennyire egyszerű, hogy nem tűnik fel az irónia XDD
29/32 anonim válasza:
28- nem lehetsz ilyen szánalmas, hogy most hogy lepontoznak már szépítgetsz xd
30/32 anonim válasza:
Kezdettől fogva irónia volt. Nem azért szépítgetek. Már úgyis mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!