Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ismerkedjek meg a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek meg a crush-ommal?

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 21:13
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
13%
A middel?
2022. júl. 5. 21:19
 2/32 anonim ***** válasza:
86%

Több info kellene...

Találkozol vele? Szoktatok szemezni?

2022. júl. 5. 22:05
 3/32 anonim ***** válasza:
91%

Próbálj vele élőbe beszélni. Pillanatok alatt le lehet szűrni, hogy hogyan áll hozzád, mennyi esélyed van. Aztán beszélgessetek, aztán majd meglátjátok.

#1 Könyörgöm 3mp lenne rákeresni mit jelent. Értem én, hogy angol szavakat mostanában divat nem érteni, de ameddig nem úgy írja le h "kráss" amin egyszer jót mosolyogtam😂 addig csak magadat égeted ezzel

2022. júl. 5. 22:40
 4/32 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem meg a kérdező égeti magát azzal hogy ilyen degenerált szavakat használ.
2022. júl. 5. 23:08
 5/32 anonim ***** válasza:
91%
Képzeld el 21. századba élünk, és angol szavak bele épülnek a hétköznapokba. Én személy szerint nem is bánom, mert jó hangzásuk van. De a lényeg ami lényeg, hogy egy velünk egy korút nem találsz, aki nem ismeri ezt a szót, és többségük használja is, és ezt főleg tini kategóriában elfogadható. Viszont ha tegyük fel nem lenne helyes, akkor is ha nem tudsz valamit, akkor megnézed mit jelent, hidd el csomó rövidítést még én se tudok, pedig elég sok ilyen emberrel beszélek akik ilyeneket használnak.
2022. júl. 5. 23:26
 6/32 anonim ***** válasza:
13%

"mert jó hangzásuk van."

persze, tényleg nagyon jó hangzásuk van. kb annyira hangzanak jól, mint amikor hasmenése van az embernek és jó hangosan, fingva fosik

https://www.youtube.com/watch?v=iaT1_yA89Sk

2022. júl. 5. 23:39
 7/32 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem hagyjuk ezt, koncentráljunk a válaszadásra.

Kérdező, kaphatnánk több infót?

2022. júl. 6. 00:58
 8/32 anonim válasza:
86%

Jaj a sok nyelvésznácit istenem. A nyelvünk tele van német, török, görög, latin és még más külföldi eredetű szavakkal, amiket nap mint nap használunk. Remélem ezentúl azokat sem fogjátok használni. A nyelv változik, a szókincs kibővül, egy élő nyelv ezzel jár. Ez van.

A kérdező meg szolgálhatna több információval, mert ezzel így nem nagyon lehet mit kezdeni.

2022. júl. 6. 01:37
 9/32 A kérdező kommentje:

Nincsenek közös ismerőseink, 1 évvel idősebb nálam (én most végeztem 9.ben, ő 10.ben)

És igazából nem nagyon tudok róla semmit, közösségi oldalakon fent van, de nincs nagyon kint róla 1-2 képnél több, de külsőre eszméletlenül szimpatikus.

Nem beszéltünk még igazából soha, úgyhogy nem tudom, hogyan áll hozzám. Én kb. 185 cm vagyok és áltagos alkatú.

2022. júl. 6. 11:15
 10/32 anonim ***** válasza:
86%
#9 Akkor az az egyetlen lehetőség, hogy ráírsz.
2022. júl. 6. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!