Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne megnyílnom a világ felé?
Fiú vagyok, suli mellett lakom. Alapvetően vicces, jófej, nem buta vagyok. (Csak túlgondolok kb. mindent) Azt tudom, hogy nem gondolnak többen sem antiszocnak, csak én magamat. A suliban elvagyok több csoporttal is, de sehova nem sikerült "törzs"-szerűként beilleszkednem.
Ennek egyik oka, hogy párszáz méterre lakom a sulitól.
Másik pedig, hogy szüleim nagyon óvni próbálnak, csak egy nyomorult Viberem van. És ha kérném szüleimtől, hogy hadd menjek el valakikkel, egyrészt azt mondanák, hogy nem, másrészt fura is lenne, hogy elmegyek velük buszhoz, aztán hazamegyek. De ha meg egy komolyabb tagja lennék egy csoportnak, akkor sem engednének el velük, moziba, vagy csak a városban (nem Bp) ellenni. Konkrétan egyszer nem voltam akármilyen ganggel (meguntam a csoport szót) akárhol is, és lehet rosszul képzelem el az egészet.
Szóval a kérdés mit tennétek?
Igazából ott van a legnagyobb baki, hogy mivel nagyon közel lakom a sulihoz, nem vagyok kint az utcán konkrétan semennyit. Ilyenkor mit csinálnátok?
A többi hosszú szöveget azért írtam, hogy részletes infótok legyen
Miért akadályoz meg a suli ebben? Az, hogy azért nem sikerült beilleszkedned mert a suli mellett laksz, csak egy kifogás. Olyan mintha azt mondanád, azért vagyok rossz matekból, mert kék a szemem:)
Beszélj a szüleiddel, ahogy 1-es tanácsolta, és merészkedj ki a világba. Nem kell mindig mozizni vagy máshova messze menni, nekem van egy barátnőm akivel állandóan csak sétálunk a környékünkön, mivel annyi mondanivalónk van mindig egymásnak, hogy nincs szükségünk arra, hogy folyton különböző programokat találjunk ki amikor találkozunk.
Ha a szüleid nem engednek el sehova, akkor barátkozz az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!