Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mennyi pénzbe" kerül egy lány?
Mielőtt valaki félreértené nem a prostituáltakról beszélek.
21 éves vagyok és az eddigi "utazásaim" során tett látogatásaimban a lányok környezeteiben azt tapasztaltam, hogy minden lánynál van egy szint, amit az aktuálisan hozzá közelitő férfihez mérnek. Ez a szint tükrözi egyben az öltözködést, az egzisztenciát, a kocsit, az egyes elektronikus eszközöket (telefon), házat és még sorolhatnám. Nah most, ha ezt a bizonyos szintet eléri az adott fiú, akkor következik a jóval minőségtelenebb, nivótlanabb, sokkal mostohább "belső szint" mérés, aminek kb mindenki meg tud felelni, feltéve ha nem pszichopata vagy elmebeteg.
A konkrét kérdésem ezzel kapcsolatosan az lenne ,hogy egy viszonylag átlagos lánynál az a szint, ami a felszint méri, az miben merül ki? Itt pl arra gondolok, hogy milyen anyagi háttér-el ajánlott rendelkezni, mi a legrosszabb autó, amibe már hajlandóak mellénk beszállni, illetve a fentebb felsorolt paramétereknek mi a legalsóbb megfelelője egy átlagos lányhoz viszonyitva?
A válaszokat előre is köszönöm!
lakás: legalább 50 négyzetméter
autó: legalább 136 lóerő, és nem öregebb 12 évnél
havi nettó: legalább 250 ezer Ft.
Bővebben itt:
Ember, még egy hollywoodi filmrendező sem keres annyit, hogy saját házat tudjon venni, általában 150-250 ezer dollárt kapnak egy 3 éves melóért.
Pedig ők világhirü emberek, te meg 21 évesen mit feszülsz ezen a témán?
A nyugati társadalomban a lakosság 80-85%-ának nincs saját otthona, csak bérel helyeket.
Ne feszengj már ezen, ez kinos.
Tisztességes melóból meg nem lehet meggazdagodni, de az életnek nem is az a célja.
Normális ember nem ezt nézi, úgyhogy keress normális lányokat.
Jezusom
Azért 21 évesen ezen egyáltalán nem kellene görcsölni
És egy normális lány/nő szerintem egyáltalán nem ezt nézi, még később se
Igen, van egy bizonyos “szint” mindenkinél, de inkább legyen mondjuk tiszta egy 30 nm2-es lakás, mint hogy egy 3x akkora legyen full kupis
És szerintem teljesen érthető, ha egy egyedülálló férfi nem egy 100 nm2-es házban él
És 21 évesen aki azt “várja el”, hogy külön élj, min. 250e Ft nettó fizetéssel és min. 1 autóval, az nem látja reálisan a dolgokat
Azért ennyi idősen ha tovább tanultál jó eséllyel még nincs diplomád
De ha van is, nem nagyon tudtál még elhelyezkedni vagy max a “létra legalsó szintjén” (ami nem baj, nem azért mondom, ez a normális)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!