Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet bejövök a lánynak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet bejövök a lánynak?

Figyelt kérdés

Egy osztálytársról lenne szó, tehák csak suli időben beszélünk. Nekem bejön a lany, gyönyörű és kedves. Az iskola utolsó napján, búcsúzkodtunk. Megöleltem először a barátnőjét, nem tartott hosszú ideig, de aztán megöleltem őt is, és sokkal hosszabb ideig ölelt, mint a barátnője, vagy mint azelőtt. Valamint van egy olyan eset is, amikor kerestem a társaságát, akkor valahogy témába jött, és azt mondta a lány, hogy aranyos vagyok.

Szerintetek bejövök neki?

2022. jún. 30. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van esélyed! Nem is kicsi! Véleményem szerint bejössz neki :)
2022. jún. 30. 22:31
 2/7 anonim válasza:
100%
Szentem bejössz neki!
2022. jún. 30. 22:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors és értelmes válaszokat!
2022. jún. 30. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt sajnos még simán megvan az esélye, hogy csak barátként tekint rád. Mindenesetre biztos szimpatikus vagy neki, az sosem hátrány.
2022. júl. 1. 00:29
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Könnyen lehet, hogy bejössz neki.:)
2022. júl. 1. 00:50
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Hát szerintem 50-50. Barátságnál szerintem többet akar de nem biztos hogy kapcsolatot. Nem tudom hány éves vagy de középsulis történetnek tűnik. Ott 3 felé lányt láttam,aki dugni akar,aki kapcsolatot akar és van az aki barátkozni. De ha megölelt lehet hogy közelebbi barátod szeretne lenni, amikor velem csinálta ezt egy lány akkor én se tudtam mire véljem. Most viszont én vagyok a támaszpontja,a legjobb barátja és elmond nekem mindent,a vállamon sír és nem érez többet. Milyen gyakran beszéltek? Mármint suliban.
2022. júl. 1. 07:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Suliban szinte minden nap beszélünk szünetekben, vagy suli után, amíg várakozni szokott.
2022. júl. 1. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!